reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
i ja poprosze tego małego geniusza z aparatem... mogę podac adres :-D Michasia ty weź synowskiego talentu nie marnuj.. na kursy go jakieś zapisz czy coś...

eli jak będę miała rozwijac kazdy jego talent to nie starczy mi nawet na chleb :-D
śpiewa, tańczy, robi zdjęcia, nie raz Marcina znokautował niczym w wolnej amerykance.. więc jakies sztuki walki tez by się przydały.. a i sam Marcin mówi że zapisze Go do Poznańkich Kozłów (drużyna Rugby).. bo taranem wchodzi i nawet okiem nie mrugnie :-D kaskader mały :-D :-D :-D

Michasia.. ja taki talent mam w rodzinie... wujek za wszelką cenę chciał z niego zrobić lekarza lub prawnika.. szantarzem zmusił go do studiowania prawa.... skończył kuzyn to prawo, ale zamiłowania pozostały.. jako 6 letni chłopczyk nauczył się robić naleśniki, jako 15 latek uszył swojej mamie sukienkę na wesele... sam do dziś wymyśla i ubiera się w swoje ubrania... kuzyn zrobił taką karierę, że brukowce go nawet nie liznęły a pojawił się od razu w gazetach z tzw "górnej półki"... choć karierę nie zrobił jako projektant.. to kilka jego torebek pokazanych było w którejś z tych droższych gazet o modzie... zrobił kursy na fryzjera, stylistę i bóg wie co jeszcze.. założył agencję modelek w poznaniu, po kilku latach jej filię w warszawie, potem został międzynarodowym ambasadorem firmy schwartzkopf po czym zostawił firmę swoim przyjaciołom z którymi ją stworzył i obecnie podrużuje po Azji ze swoim Kumplem... tak w ogóle to jego stronka.. neverendingtrip - newsy
jak ktoś lubi takie cuda poczytać i pooglądac... ja uwielbiam takie reportaże o podróżach :)

tak, że Michaśko... nic tylko wspierać malucha w tym co robi.. o ile to lubi :) a jak serio lubi to nawet ciągnikiem go od pomysłów nie odwiedziecie :)

reklama
aaaah byłabym zapomniała... dla takich utalentowanych maluchów mentorką zawsze jest mama :) tak było w przypadku kuzyna i widzę, że i w waszym tak jest... pozwalasz mu cykać te foteczki, sama mu pozujesz... :-)

Do góry