reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

nie staram sie. nie musze. masz szybka przemiane materii. nie stosowalam nigdy zadnej diety. nawet po porodzie. uwielbiam slodycze, czekolade jem kilogramami. cwicze, jak mnie wezmie, a jak mam lenia to pol roku mam przerwy. cwicze, bo cialo lepiej wyglada na zdj, ale tez dlatego, ze uwielbiam sport.

o widzisz..princi jak czytam to co gatta pisze to aż mnie skręca...ja też ja też ja też tak chcę:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
no ale cóż...każdy z czymś walczy nie??:-)

reklama
oli-dzięki,to genetyka bo akurat zadnych kremów specjalnych nie stosuje.Troszkę rozstępy zaczęły wychodzić ale naszczęście mało.Postanowiłam że po ciąży ostro się wezmę za ćwiczenia -60kg to mój cel;-)

oooo widzisz ja się podpisuję pod tym...ale mnie wystarczy 64 :-D:-D:-D no 62:-):-):-)

No tak, tylko ja tez mam ciety jezyk.. i jak ktos mi mowi, "a ty coraz szczupleszjsza" to normalnie czasami o tylko ugrysc sie w jezor zeby nie powiedziec "a ty za to przytylas (za duzo)!" a zdarzylo sie pary razy...:rofl2: Bo prawda jest taka,ze "grubaskowi" nie powie nikt, a ty grubsza i grubsza, o jaki maly slonik.. a "chudzielca" to jakby normalne, chuda jak szkapa, jaki szczypiorek.. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie dyskryminacja !! haha :-D:-D:-D

Hahaha a ja za to bede lezec i sie obijac (jesli mozna tak powiedziec przy niemowlaku) i mam nadzieje,ze cos sie odlozy tu i tam! I zostanie te 65! :-Dno dobra moze mnie ponioslo...:rofl2: musialabym boczek chyba jesc codzinnie.. ble, no ale 60 to juz by styklo! Chyba..:sorry:

A to jeszcze my sie meldujemy w 29 tygodniu :-)

picture8242.jpg

picture8243.jpg

podziwiam Wasze brzusie i nadziwic sie nie moge!!!
dzis na uczelni wykladowcy powiedzialam, ze sie ciesze ze zdanego egz, bo mi wrzesien nie pasuje, bo mam termin, a on na to PROSZE WSTAC! obejrzal mnie i powiedzial TAKIE BAJERY TO NIE DLA MNIE hahahahaha

o widzisz..princi jak czytam to co gatta pisze to aż mnie skręca...ja też ja też ja też tak chcę:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
no ale cóż...każdy z czymś walczy nie??:-)

wlasnie! kazdy musi sie czyms w zyciu zajac;) pociesze Cie, ze podobno metabolizm kiedys i tak zwalnia hihihii;)
ale ciesze sie poki co, bo bez czekolady, goferkow itd.to mialabym lipe(nie tylko chodzi mi o ciaze, bo ja taka "slodka" jestem na codzien).

reklama
Kroptusia-super kuleczkę masz!wszystko do przodu Ci idzie-z tym kształtem brzuszka to niby bajki ,tak mi gin.ostatnio powiedział.Z mojego wynika że chłopak...
gatta-z jednej strony masz wygodnie ale pewnie denerwujące to niedowierzanie ludzi jest.Ja się cieszę że moj już taki wielgaśny jest :-)

Do góry