reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

slodkie te brzucholce wszystkie :laugh2:... a pomyslcie, ze tam pod tym "plaszczykiem" skóry mieszkaja nasze jeszcze slodsze misiaki :tak:i im blizej porodu tym bardziej sie boje, a jednoczesnie chce juz ją przytulic...

reklama
Kizi piekna sesyjka ;-) Ja tez sie staram mojego M naklonic tylko czekam,az mi troche urosnie jeszcze ten brzusio. Ogolnie to mi w uda weszlo jeszcze i w pupe.. no gdzies te 10 kg sie ukrylo dodatkowych :-)

Olgha tez super! I kto by pomyslal,ze to juz 3 raz ! :tak: extra ;-)

ale wam dobrze z ta przemiana materii:angry:szkoda że ja tak nie mam:baffled:na wszystko musze uważać,i mam okropna manie codziennie się waże a poźniej sie sama na siebie wkurzam to jakaś obsesja:crazy:
Mi nie jest dobrze... bo sluchanie ale ty jestes chuda mnie wykancza ! Musialabym wazyc z 70 kg zeby nikt nic nie mowil..

Vanila no laseczka z ciebie :rofl2:

Olgha jaki ty masz brzuchol duży! superowy :)
u mnie mama mówi, że mam wyjątkowo duży brzuch a jak tak patrzę to przecież nie mam dużo większego od niektórych... :eek: np.... Olgha ma taką kuleczkę, szyszunka też (swoją drogą dawno brzuszka nie pokazywała) a ja mam po prostu bardziej rozległy... zaczyna się prawie od pleców a w pionie to od spojenia łonowego aż po piersi :-D mam wrażenie jakby dzidzia tam była spłaszczona jak żabka :-D wiecie... jedna ręka pod żebrami druga pod żebrami, noga przy lewym biodrze, druga przy prawym biodrze :-D

dzieki eli!to zależy od ułożenia malucha ,moja lezy poprzecznie .W poprzednich ciążach miałam inny kształt -taki bardziej rozlany na boki

No ale ze wzgledu na modeling starsz sie chyba jakos te wage utzrymac ? Bo ja nie robie nic.. a wrecz przeciwnie, jem co popadnie i ta wlasnie moja przemiana materii jest masakryczna :)):rofl2:

nie staram sie. nie musze. masz szybka przemiane materii. nie stosowalam nigdy zadnej diety. nawet po porodzie. uwielbiam slodycze, czekolade jem kilogramami. cwicze, jak mnie wezmie, a jak mam lenia to pol roku mam przerwy. cwicze, bo cialo lepiej wyglada na zdj, ale tez dlatego, ze uwielbiam sport.

oli-dzięki,to genetyka bo akurat zadnych kremów specjalnych nie stosuje.Troszkę rozstępy zaczęły wychodzić ale naszczęście mało.Postanowiłam że po ciąży ostro się wezmę za ćwiczenia -60kg to mój cel;-)

Gatta jaka laseczka z Ciebie, mimo szczupłości świetnie wyglądasz no i ten Twój biuścik...:tak::szok::-):-Dpozazdrościć:tak:

Michasia super fotki ślubne, lubię popatrzeć jak para trzyma się razem za brzuszek, w którym rośnie owoc ich miłości...ślicznie:tak::-)

reklama
princi...oj ja też tak bym pewnie do Ciebie powiedziała:tak::tak::tak: ale to z czystej zazdrości i podziwu...
No ale domyślam się że jak tak każdy mówi to masz dość:tak:..ale wiesz, pomyśl że Oni Ci po prostu zazdroszczą wściekle:tak:;-);-)
bo ja osiągałam swoją w miarę szczupłą sylwetkę pokutnie bardzo..no a teraz to jestem słonik nad słoniki:tak::tak:

Do góry