vanilla_sky
Fanka BB :)
slodkie te brzucholce wszystkie ... a pomyslcie, ze tam pod tym "plaszczykiem" skóry mieszkaja nasze jeszcze slodsze misiaki i im blizej porodu tym bardziej sie boje, a jednoczesnie chce juz ją przytulic...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi nie jest dobrze... bo sluchanie ale ty jestes chuda mnie wykancza ! Musialabym wazyc z 70 kg zeby nikt nic nie mowil..ale wam dobrze z ta przemiana materiiszkoda że ja tak nie mamna wszystko musze uważać,i mam okropna manie codziennie się waże a poźniej sie sama na siebie wkurzam to jakaś obsesja
No ale ze wzgledu na modeling starsz sie chyba jakos te wage utzrymac ? Bo ja nie robie nic.. a wrecz przeciwnie, jem co popadnie i ta wlasnie moja przemiana materii jest masakryczna )