reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

hahahahahah genialne :-D Romcia ale sie masz fajnie... wspolczuje tylko ciezaru, ale ja bardzo liczylam na dwójeczke ale sie okazalo ze jeden bejbiczek :) jak to jest jak dwa bomble tam fikaja...? kurcze ale śliczny domeczek

reklama
gatta-niezłą masz figurę!ja takie brzusio w 15tyg miałam :tak:Jutro wstawię mój bęben bo znacznie się powiększył ostatnio a jutro akurat 25tydz.zaczynamy:-)

Olgha,ale mnie rozwalilas z tym okresleniem BEBEN;) hihihi jutro 25;) za dwa tygodnie siodmy iesiac, jak to leci, a niedawno forum wrzesnioweczek powstalo;)

agnieszka6d.jpg

Ostatnia edycja:
gatta jakoś umknęła mi Twoja fotka - ale Ty faktycznie chudziutka jesteś i zgrabna, ja takiego brzucha nie miałam nigdy!! :rofl2:
A może z profilu jakieś dasz? ;-)

Romcia spora różnica od ostatnich fotek!! :tak: Dzieciaczki rosna i rozpychają się! Niesamowite, że masz tam dwa skarbki! :-D

reklama
Do góry