reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

piękne brzuszki macie dziewczyny!! :-D
Eli ja to do września nie będę wiedziała co też w moim brzuszku rośnie, ale może faktycznie córeczka...? :-D

reklama
Gratuluje brzuszkow dziewczyny!!! sliczne!!!!
zagladam sobie tutaj zawsze, zeby Was poogladac, bo sama nie mam na co u siebie popatrzec. ale za to wzbudzam powszechna wesolosc, jak mowie, ze jestem w ciazy. w nastepnej kolejnosci wywoluje smiech, jak odpowiadam, ktory to tydzien. ;) poszlam ostatnio na aerobik dla ciezarowek, Pani powiedziala, ze pomylilam chyba zajecia, bo dzis cwicza Panie z brzusiami. i oczywiscie znowu smiech, jak sie okazalo, ze jestem mniej wiecej w podobnie zaawansowanej ciazy, jak pozostale dziewczyny. a tak swoja droga bardzo je podziwiam!!! brzusie spore, a cwiczyly, ze szok!!! to sie nazywa byc Mamuska!! ale juz ja Wam sie tez tu pochwale. tylko troche pozniej;)

p.s. i kto mi mowil, ze w drugiej ciazy zawsze widac wczesniej? ;)

p.s.2. dziewczyny polecam rucha w ciazy, podobno warto hihii(i nie chodzi mi tylko o seks)

a co to a gra że wygrywam:-):-):-):-):-):-):-):-)
........ale się uśmiałam
no i ku zaskoczeniu u mnie synio mieszka w brzuszku!!!
a jest on niestety taki, ze względu na wadę kręgosłupa -lordozę i przesuniętą miednicę, dlatego ja nigdy nie będę miała tak fajnie wysoko.:(

ale zestawienie zarąbiste

a to mój 23tydz6dni

Załączniki

• P5176037.jpg
    P5176037.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 90
  • P5175950.jpg
    P5175950.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 99
Ostatnia edycja:
szyszunka piękny ten Twój brzuszek jest poprostu sliczny ja jestem w praktycznie 22tc i mam mniejszy wydaje mi sie że wogóle praktycznie go nie ma(wyglądam tak jak bym sie dobrze najadła) :-) choć inni już zauważają

piękny Szyszunka ten brzuszek.Mój taki jakis mały, że ostatnio położna w szpitalu dziwiła się,że to prawie koniec 6 miesiąca, ale może lepiej bo już z takim ciężko cokolwiek zrobić

nie tylko te "fajnie wysoko" są piękne ;-):-D
A Twój jest piękny i okrąglutki i na pewno baardzo wygodny dla dzidziusia! :-D

reklama
Do góry