reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

korekta

picture7336.jpg

reklama
Daje zdjęcie z dzisiaj. ;-);-) Smutno nam trochę bo tato nie mógł z nami jechać na usg bo spał po pracy :-( a Rysio był taki słodki.:-) Tak uroczo buzią ruszał jakby mówił :-D i nogi brał za głowę mały akrobata. :-)
24 tydzień
picture7338.jpg

wiecie co... teraz tak patrzę na te nasze brzucholki.. i chyba widzę różnicę między domkami dziewczynek a chłopczyków...

tak na moje oko to dziewczynka mieszka w brzusiach:
moim :D
szyszunki
michaśki
kizi
kroptusi
jagoodki

co do princi, mariki, syli24 i syli28 to bym debatowała...

a alex
olgha
sajonara
henrietta
kasiunia
inka
wyglądają na chłopców...

nie chce mi się każdej z osobna sprawdzac co tam na USG powychodziło a wszystkich nie spamiętałam ale tak mi to się widzi z tymi brzuszkami :p

mam nadzieje ze tym razem nie pominelam nikogo hihi

To fakt szyszunka wygrywa:-):tak:;-)

Eli Kroptusia bedzie miala synka Kacperka:-):-)

Ale rzeczywiscie jest czasem nawet bardzo duza roznica miedzy brzusiami z dziewczynkami a tymi z synkami, te na dziewczynki sa bardziej rozlane, a te na chlopcow takie pileczki :-D:-Dojjj te nasze brzucholki:tak:;-)

fajne zestaweinie hehe i zobaczcie każda ma inny rozmiar.... zależy do kobiety.....

No to żebym nie była gorsza, mój dzisiejszy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak się zastanawiam... puchna mi palce, puchną mi nogi... i to bardzo.. czy brzuch też puchnie...? :confused:
Ja tak własnie miałam ze brzuch ogromny ale przy porodzie kiedy lekarz pomagał mi rodzić i nacisnoł mi na brzuch momentalnie całe powietrze z niego zeszło i zrobiła sie z niego taka piłka a nie balon:-D

Ja tak własnie miałam ze brzuch ogromny ale przy porodzie kiedy lekarz pomagał mi rodzić i nacisnoł mi na brzuch momentalnie całe powietrze z niego zeszło i zrobiła sie z niego taka piłka a nie balon:-D
:-D:-D:-D Kizi-dobrze by było gdybyśmy tylko musiały to ''powietrze ''dzwigać ;-)Wody płodowe i łożysko sporo ważą-ja po porodach czułam się jak ciężarówka zanim macica mi się całkiem nie obkurczyła-a to troszkę trwa.To dopiero początek 22tyg.a wielkość mojego już mnie coraz częściej ''przygniata''-a co będzie dalej...

reklama
Do góry