reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Nadrobiłam :0)

Wszystkie dzieciaczki bez wyjątku cudowne :)

A tutaj Igorek z dzisiejszej zabawy na balkonie :)

Załączniki

• DSC00254.jpg
    DSC00254.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC00247.jpg
    DSC00247.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00251.jpg
    DSC00251.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Madzieńka ale Igorek się fajnie pluska :-)widać że zadowolony:-) Wika otatnio co mi sie boi wody nie chce sie kapac i wogole nie wiem czemu bo nie miala zadnego traumatycznego wypadku z woda ot tak po prostu kiedys plakala jak ie ja wyciagalo z wody a teraz placze jak sie ja tam wsadza

Przypominamy się ;-)

Załączniki

• 101_1981.jpg
    101_1981.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC07173.jpg
    DSC07173.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 66
  • 101_1936.jpg
    101_1936.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC07193.jpg
    DSC07193.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 58
  • 101_1958.jpg
    101_1958.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC07186.jpg
    DSC07186.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 57
  • 101_1966.jpg
    101_1966.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 60
  • Bez_tytułu_1.jpg
    Bez_tytułu_1.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 53
  • 101_1894.jpg
    101_1894.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 68
Madzienka,alez Kinia teraz zazdrosci Igorkowi.... jak bedzie u nas taka pogoda,to tez jej skoluje basenik :)
Livia a Michalek juz wstaje ? bo widze,ze jesli nie to niedlugo wstanie trzymajac sie lozka. Super sesja :)

Livia a Michalek juz wstaje ? bo widze,ze jesli nie to niedlugo wstanie trzymajac sie lozka. Super sesja :)

No wlasnie zdjelam ostatnio ochraniacz z lozeczka (bo mielismy na calosci wiec nie mial sie za co lapac) i od tamtej pory lapie sie szczebelków i podciaga a jak go sadzam to krzyk tylko te nogi jak postawi to jak kolki sztywne :)

Mili- ale super Bobuś! Oliwierek jest prześliczny!:-)
PS Przepraszam..ale muszę to napisać:sorry2:- macie przecudowny piec kaflowy...jestem nim zauroczona...uwielbiam antyki...:sorry2:Śliczny!
No to są uroki mieszkania na wsi a w dodatku w domku który ma 75lat hehe.
Dzięki dziewczyny za miłe słowa o Olim.Fakt duży z niego chłopiec.
Wasze dzieciaczki też są słodkie.

reklama
obejzałam sobie troche fotek.. kurcze jak te dzieci rosną :) super.. ale przy tak długiej nieobecnosci nie jestem w stanie opisac kazdego z osobna bo bym na pewno pominęła ;-)
jezeli bedzie miały ochote to wrzuce przy wolnej chwilce kilka naszych aktualnych fotek.. tylko nie wiem czy chcecie ogladac skoro tak długo mnie nie było ;-)

Do góry