reklama
Madzieńka ale Igorek się fajnie pluska :-)widać że zadowolony:-) Wika otatnio co mi sie boi wody nie chce sie kapac i wogole nie wiem czemu bo nie miala zadnego traumatycznego wypadku z woda ot tak po prostu kiedys plakala jak ie ja wyciagalo z wody a teraz placze jak sie ja tam wsadza
Przypominamy się ;-)
Załączniki
-
101_1981.jpg34 KB · Wyświetleń: 59
-
DSC07173.jpg50,8 KB · Wyświetleń: 66
-
101_1936.jpg24,6 KB · Wyświetleń: 65
-
DSC07193.jpg40 KB · Wyświetleń: 58
-
101_1958.jpg31,3 KB · Wyświetleń: 64
-
DSC07186.jpg45,4 KB · Wyświetleń: 57
-
101_1966.jpg28,1 KB · Wyświetleń: 60
-
Bez_tytułu_1.jpg22,3 KB · Wyświetleń: 53
-
101_1894.jpg25,7 KB · Wyświetleń: 68
Livia a Michalek juz wstaje ? bo widze,ze jesli nie to niedlugo wstanie trzymajac sie lozka. Super sesja
No wlasnie zdjelam ostatnio ochraniacz z lozeczka (bo mielismy na calosci wiec nie mial sie za co lapac) i od tamtej pory lapie sie szczebelków i podciaga a jak go sadzam to krzyk tylko te nogi jak postawi to jak kolki sztywne
No to są uroki mieszkania na wsi a w dodatku w domku który ma 75lat hehe.Mili- ale super Bobuś! Oliwierek jest prześliczny!:-)
PS Przepraszam..ale muszę to napisać- macie przecudowny piec kaflowy...jestem nim zauroczona...uwielbiam antyki...Śliczny!
Dzięki dziewczyny za miłe słowa o Olim.Fakt duży z niego chłopiec.
Wasze dzieciaczki też są słodkie.
reklama
Michasia84
Fanka BB :)
obejzałam sobie troche fotek.. kurcze jak te dzieci rosną super.. ale przy tak długiej nieobecnosci nie jestem w stanie opisac kazdego z osobna bo bym na pewno pominęła ;-)
jezeli bedzie miały ochote to wrzuce przy wolnej chwilce kilka naszych aktualnych fotek.. tylko nie wiem czy chcecie ogladac skoro tak długo mnie nie było ;-)
jezeli bedzie miały ochote to wrzuce przy wolnej chwilce kilka naszych aktualnych fotek.. tylko nie wiem czy chcecie ogladac skoro tak długo mnie nie było ;-)