reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Monia uśmiałam się z filmiku :D mała jest rewelacyjna :-D mój Marcel od razu potraktowałby osła z pięści :-D

Iza sliczną masz córeczkę :-) a oczyska faktycznie wielkie i piękne :-) bedzie łamac serca :-D

no to w takim razie ja też kilka zdjęć moijego szkraba :-)

DSC00809.JPG DSC00813.jpg DSC00820.JPG DSC00852.JPG DSC00920.jpg DSC09358.JPG DSC09464.jpg DSC09672.JPG

reklama
chodzi tylko przy meblach i za rączkę.. ale próbuje sie czasem puszczać. Nad jeziorem jak sie zagapił na wode to cichaczem Go puszczałam.. i ze 3 razy tak się udało że stał tak długo az ktoś Go nie zawołał i sie nie zorientował że stoi sam :-D mały cwaniak z Niego :-D

PS - ale nie ukrywam że mógłby juz zacząć chodzić.. starszy syn mnie rozpieścił i zaczął biegać (bo chodzić to On nie umie do dzisiaj tylko biega) jak miał 8,5 miesiaca :-D a ta mała bestia tylko na ręce i ręce :-D od tego wypadu nad jezioro który jest na tych zdjeciach, czyli tydzień temu w niedziele codziennie robimy sobie piesze spacerki :-D tak po 200-300 metrów :-D niech trenuje bo ma predyspozycje tylko leń jest :-D albo ściemniacz :-D

reklama
Monia przeoczyłam Twój filmik. Super. Pięknie się bawi, aż miło popatrzeć.
IzaJot, Amelka cudo, piękna wyrazista buźka, tylko całować.
Henrietta, czyżby rósł Ci błotny zapaśnik!!! Twoje zdjęcie z synkiem, przepiękne. Takie chwile są ulotne ale jakie cenne.

Ala już mnie denerwuje od rana. Poszła spać koło 11 wstała 0 6 i cały czas rozrabia. Teraz ciągnie kable, przewraca przedmioty. Zaczęło się baraszkowanie.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry