reklama
Michasia84
Fanka BB :)
chodzi tylko przy meblach i za rączkę.. ale próbuje sie czasem puszczać. Nad jeziorem jak sie zagapił na wode to cichaczem Go puszczałam.. i ze 3 razy tak się udało że stał tak długo az ktoś Go nie zawołał i sie nie zorientował że stoi sam
mały cwaniak z Niego 

Michasia84
PS - ale nie ukrywam że mógłby juz zacząć chodzić.. starszy syn mnie rozpieścił i zaczął biegać (bo chodzić to On nie umie do dzisiaj tylko biega) jak miał 8,5 miesiaca
a ta mała bestia tylko na ręce i ręce
od tego wypadu nad jezioro który jest na tych zdjeciach, czyli tydzień temu w niedziele codziennie robimy sobie piesze spacerki
tak po 200-300 metrów
niech trenuje bo ma predyspozycje tylko leń jest
albo ściemniacz 

henrietta5
monia super filmik, mój mały chyba szybciej by mu wypłacił
henrietta5
reklama
Monia przeoczyłam Twój filmik. Super. Pięknie się bawi, aż miło popatrzeć.
IzaJot, Amelka cudo, piękna wyrazista buźka, tylko całować.
Henrietta, czyżby rósł Ci błotny zapaśnik!!! Twoje zdjęcie z synkiem, przepiękne. Takie chwile są ulotne ale jakie cenne.
Ala już mnie denerwuje od rana. Poszła spać koło 11 wstała 0 6 i cały czas rozrabia. Teraz ciągnie kable, przewraca przedmioty. Zaczęło się baraszkowanie.
IzaJot, Amelka cudo, piękna wyrazista buźka, tylko całować.
Henrietta, czyżby rósł Ci błotny zapaśnik!!! Twoje zdjęcie z synkiem, przepiękne. Takie chwile są ulotne ale jakie cenne.
Ala już mnie denerwuje od rana. Poszła spać koło 11 wstała 0 6 i cały czas rozrabia. Teraz ciągnie kable, przewraca przedmioty. Zaczęło się baraszkowanie.