reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
Mili ale pultasek słodki :-)i faktycznie duzy chłopczyk z niego :tak:
a ja wklejam fotki takie dzisiejsze wakacyjne hehe smieszka, ze spacerku w parku i nad jeziorkiem w Bieszkowicach

Załączniki

• 003.jpg
    003.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 76
  • 001.jpg
    001.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 92
  • 002.jpg
    002.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 87
  • 004.jpg
    004.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 77
  • 005.jpg
    005.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 75
Mili- ale super Bobuś! Oliwierek jest prześliczny!:-)
PS Przepraszam..ale muszę to napisać:sorry2:- macie przecudowny piec kaflowy...jestem nim zauroczona...uwielbiam antyki...:sorry2:Śliczny!

Monia- piękne rodzinne pamiątki wakacyjne! Świetne zdjątka a Wikunia urocza!:-)

MILI CHLOP JAK DAB! super :)
moniaa jejq ty taka szczupla jak ja tylko,ze ja i piersi nie mam... a ty..az zazdroszcze :)) A dla Wikuni pewnie radocha byla nad jeziorkiem :))

hihi dzieki ;-)no Wika nie wiedziala za bardzo co sie dzieje tak otroznie siedziala w tym pontonie ale zmoczyc sie nie chciała a jak ja pochlapałam lekko na nóżkach to wycierała sobie ręką hehe no ale nic na siłę po co ma się potem bać w sumie wolę żeby czuła lęk przed wodą niż miałaby być zbyt odważna bo to też nie dobrze niech się pomału oswaja hehe :-D

reklama
Do góry