reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

nadrobiłam wątek ale tylko ten uwielbiam patrzyć na nasze wrześniowe dzieciaczki!
mili ale Oliwierek jest uroczy taki pucolek chyba największy z "naszych" dzieciaczków;
Ala ma śliczne oczka i śliczie się uśmiecha na pierwszym zdjęciu;
no i Wiki śliczna plażowiczka!;

A my już po wczasach i oto kacper mały plażowicz:
DSCN3877.jpgDSCN3856.jpgDSCN4035.jpgDSCN3863.jpg

reklama
Fredko- ale Alunia ma śliczne oczęta...niejeden się w nich zakocha-cudne! Zdjęcie z Tobą- rewelacja!
Kamilo- Kacperek prześlicznie wygląda! Jaki skupiony na plaży budowaniem z piasku! Ślicznie!

Fredka Ala jest boska! Rosnie pierwszy zabek i juz daje rade z Kubusiem Playem haha i raczkowanie niedlugo bedzie perfect :)
Kamila slodziak Twoj syn,ale sie wybawil na plazy pewnie :)Smakowal piasek ? hehe czy nie probowal ?

Dzięki dziewczyny!
Kamila cudne zdjęcia plażowe! Mnie też bardzo interesuje jak zachowywał się na plaży. Bo na zdjęciach nie wygląda, żeby rozrabiał.

Piasek próbował oczywiście i bardzo mu się spodobało jak zgrzytał zębami:-D uwielbiał przesypywać piasek przez palce i bawić się wiaderkiem, ogólnie był bardzo grzeczny:tak:

Śliczne. Oli jaki Kawaler, Alicja śliczna panieneczka. Wiuki poprostu nie mogę się napatrzeć jak ślicznie wyglądaszw pontonie:) super Monia fajne fotki. Oskarek tez fajnie wygląda na piasku:) Moja nie bardzo lubi się brudzić. Poszłyśmy do piaskownicy posadziłam Ją na piasku a Ona wzięłą szczyptę piasku i zaczęłą wycierać ręce:)

dziewczyny ależ te nasze dzieci juz duze
ale ten czas zapierdziela, a jeszcze tak niedawno to pojawiały się zdjęcia maleńkich, maciupeńkich bobasków zawiniętych w rozki a tu takie już dzieci....

uwielbiam oglądać maluszki ,sama jestem strasznie leniwa i rzadko nas wklejam, niezbyt często pisze ale regularnie podczytuje- jestem z wami :):):)

MY
22.jpg19.jpg14.jpg

reklama
Do góry