reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

a oto mój pasierb 11 lat i siostrzenica 5 lat a przy chrzcielnicy także bratanki 4,5 i 5,5 lat. Aprops rodzeństwa, to Ania nie posiada z krwi i kości brata ani siostry, ale za to ma brata przyrodniego, siostrę cioteczna i dwóch braci stryjecznych... a może kiedyś pomyślimy jeszcze o takim "prawdziwym" rodzeństwie dla naszej Anusi

Załączniki

• DSC05242.jpg
    DSC05242.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC05408.jpg
    DSC05408.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC05444.jpg
    DSC05444.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC05449.jpg
    DSC05449.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
reklama
agawa widzę że się udało cóż za śliczne uśmieszki mój Michaś teraz nie chce dać sfotografować swoich uśmieszków jak widzi aparat to robi taką poważna minkę i bacznie obserwuje co się będzie działo

a tu jak na prawdziwego faceta przystało siedzę sobie w fotelu z pilotem i krzyczę:-D

Załączniki

• DSCF1019.jpg
    DSCF1019.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 57
A tak zmieniał się mój Maciek:
w brzuszku- na 3 dni przed porodem, zaraz po urodzeniu, irokez gdy miał tydzień, no i w kolejności jak miał miesiąc, 2 m-ce, i prawie 3 :-)

Załączniki

• 6a3d7fa303.jpg
    6a3d7fa303.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 60
  • pierwsze minuty.jpg
    pierwsze minuty.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 63
  • 20091026 (2).jpg
    20091026 (2).jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 64
  • 100_6273.JPG
    100_6273.JPG
    26,1 KB · Wyświetleń: 62
  • 100_6456.JPG
    100_6456.JPG
    34,8 KB · Wyświetleń: 62
  • 3.jpg
    3.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 75
:rolleyes:Widzę że Laila tez ma takie fajne duże, czarne ślepka jak mój Maciek. Śliczna :-) Oh godzinami można się zachwycać tymi szkrabami....

reklama
Do góry