reklama
Amelka dwie godziny po porodzie https://www.babyboom.pl/forum/members/agawa75-56767/albums/amelcia-2463/picture12243.jpg
poniżej ramki w której piszesz odpowiedzi nasz taki przycisk ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI włączasz to i pojawia sie nowe okno i tam pciskasz przegladaj dalej powinnas sobie poradzic a dzidziuś śliczny;-)
henrietta5
Fanka BB :)
Magdalena0713
Fanka BB :)
Ale fajne to starsze rodzeństwo... Mam nadzieję, że za jakieś 3-4 latka Tomi tez zostanie starszym bratem... :-)
Szyszunka - cudna ta starsza siostrzyczka, wygląda jak mały aniołecek
Agawa - śliczne dziewczynki
Henrietta - córcia to już duża pannica ;-)
Szyszunka - cudna ta starsza siostrzyczka, wygląda jak mały aniołecek
Agawa - śliczne dziewczynki
Henrietta - córcia to już duża pannica ;-)
kasie dzięki za podpowiedź, zaraz sprawdzę czy potrafię;-);-)a swoją drogą to faktycznie maleństwo śliczne i już teraz widać jak czas leci, w szpitalach jeszcze takie maciupcie były te nasze szkraby......
henrietta5 no w córci na pewno masz już sporą pomoc:-):-)moja chrześnica ma 13 lat i bardzo chce mi pomagać, zresztą to robi, jak tylko jest u nas to spokojnie mogę zostawić małą ze "starszą opiekunką"
henrietta5 no w córci na pewno masz już sporą pomoc:-):-)moja chrześnica ma 13 lat i bardzo chce mi pomagać, zresztą to robi, jak tylko jest u nas to spokojnie mogę zostawić małą ze "starszą opiekunką"
reklama