reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

moniaa22 Ale się usmiałam, że mam sliczną córeczkę, bo to akurat zdjecia syneczka:):):)
Ale córeczke tez mam śliczną, tylko że już ciut wyrośniętą:)

no to dołączam zdjecie ślicznej córeczki!

Załączniki

• PB097060.jpg
    PB097060.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 38
reklama
szyszunka naprawdę sliczna córcia, a może tak przez chwilę pozachwycajmy się starszakami, bo takie dzidziusie to wiadomo, że słodziusie a starszym może jest trochę przykro a jak nie to na pewno bedzie miło jak mama wrzuci zdjecie większego "bobaska", pozdrawiam.

hehe oj pokrecilo mi sie :-Dchodzilo mi o sarenki dzidzie bo tam w sukienusi jest ale tak to jest jak sie przeglada kilka stronek naraz z bejbusiem na rekach hehe :-D:-D

reklama
Do góry