reklama
iwona85cz
Fanka BB :)
Tatuaż nie jest żadnym przeciwwskazaniem do przeprowadzenia znieczulenia. Jedyne przeciwwskazania to zaburzenia krzepnięcia krwi u matki i zakażenie w miejscu, gdzie ma być wprowadzony cewnik.
Ja mam tatuaż na plecach i powiedziano mi że absolutnie znieczulenie nie jest wskazane w moim przypadku, ponieważ może dojsc do jakiegos zanieczyszczenia czy coś.
enka75
mamuśka :)
no to już zgłupiałam.. pewnie jak przyjdzie co do czego to się zobaczyz tym znieczuleniem. Natomiast opcja łopaty w łeb hmmm kusząca propozycja ale obawiam się że fryzurę może zepsuć
Dołączam fotke brzusia, teraz to już 34 week praktycznie.
Dołączam fotke brzusia, teraz to już 34 week praktycznie.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Ja też mam tatuaż i mi anestezjolog powiedział że nie ma problemu i j.w.Ja mam tatuaż na plecach i powiedziano mi że absolutnie znieczulenie nie jest wskazane w moim przypadku, ponieważ może dojsc do jakiegos zanieczyszczenia czy coś.
Ja też mam tatuaż i mi anestezjolog powiedział że nie ma problemu i j.w.
ja tez mam tatuaz na plecach i szczerze mowiac nie slyszlaam o tym ze nie mozna miec przez to znieczulenia
nemesis666
enka brzunio pierwsza klasa! i wybacz ale widzę, że piersi też zgrabne żadnych rozstępów
enka75
mamuśka :)
Dziękuję Dziewczyny ;-)
zauważyłam że im większe nasze brzuszki tym piękniejsze, wcześniej to wyglądały jak hmm po większym obiedzie a teraz hohohho, naprawdę każdy jest super piękny
zauważyłam że im większe nasze brzuszki tym piękniejsze, wcześniej to wyglądały jak hmm po większym obiedzie a teraz hohohho, naprawdę każdy jest super piękny
kaluska
Witam dziewczynki
Juz od jakiegoś czasu Was podczytuje i w końcu postanowiłam się ujawnić;-)
To zdjęcie brzucholka z lipca
Muszę zrobic jakieś aktualniejsze
reklama