reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
Romcia ale masz wesolo hihi a jak weseolo bedziesz miala gdy szkrabiki juz beda na swiecie:-D:tak:superrr brzusio;-)a wiadomo jakiej plci sa maluszki:confused:

Wiadomo,wiadomo....dwie dziewczynki.
Brzuszek jak balonik ale niestety nie unosi się w powietrzu tak jak on.
Jest raczej jak arbuzik a nie balonik ;-)

nie no Romcia twój brzuszek wymiata... ja własnie popadłam w ciążową depresję i płaczę mężowi w rękaw jak mógł być taki nieuważny i nie trafić drugim plemniczkiem...:-D ja też chce bliźniaki!!!!! będę próbować aż do skutku :-p

no bliźniaki fajna sprawa taka dwójeczka za jednym zamachem hihi chociaż ja to się cieszę że jedno mam w brzuszku bo to moja pierwsza dzidzia i bałabym się że nie podołam dwójce chociaż jakbym musiała to bym pewnie dała radę ale wolę jednak narazie jednego bobaska choć nie powiem że następnym razem jakby tak dwójeczka była .... :tak::-D:-D:-D:-D

reklama
Romcia śliczny brzusio z podwójnym gratisem:-) ja też zawsze chciałam bliżniaki i jak zaszłam w ciąże to czekałam czy na usg zobacze dwie fasolki ale się nie udało:tak: bede próbowac hehe

eli albo ja już ślepa bo ostanio twoich postów nie widziałam... i myślałam ze pewnie się rozpakowałaś :-)

Do góry