reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
to ja się chwalę sobotnim nabytkiem :-) zdjęcie z USG4D mojego synusia.. i odrazu dla porówniania peirwszy synek tuż po urodzniu.. no kropka w kropkę :-) tylko młodszy ma usteczka pełniejsze.. ale może to efekt wód płodowych ;-) zobaczymy po porodzie :-)

hmm ja nie wyciągałam kolczyka z języka ... ale właśnie boję się że będę musiała to wkrótce zrobić, bo przy porodzie podobno całą biżuterię trzeba wyjciągnąć...a pępek mam bardzo śmieszny...

Całą biżuterie? Ja kolczyk z pępka wyjęłam z wiadomych powodów, ale mam jeszcze w języku i w wardze. Położna mi nic nie wspominała, nie wiem po co miałabym wyjmować :confused:

jak leżałam w szpitalu z poprzednim dzieciaczkiem to mi kazali wszystko zdjąć bo mówili, że mogą się jakieś infekcje się mogą naraz rozpocząć. i w sumie teraz to mi się sprawdza bo nie mogę do zadnej dziurki w uchu włożyć kolczyka bo mi ropieje od razu na drugi dzień mimo, że używam tych samych kolczyków co zawsze i dezynfekuję przez zakładaniem także o bakteryjkach mowy być nie może. z dziurek w pępku teżmi czasem ropka leci. nie wiem ale mój organizm jakoś przestał tolerować kolczyki. jedyne co mi zostały to złote w uszach ale mogę tylko w wybranych dziurkach bo w reszcie ropieje i się ślimaczy:baffled:

reklama
Do góry