reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
to ja mam i tak chyba najmniejszy z nasze grona :) ale może i dobrze bo się nie męczę aż tak chociaż w tej kwestii mogłabym dyskutować szczególnie jak bobo harcuje:sorry2: wprost uwielbiam jak mnie częstuje łokciami w miejsca intymne i jednocześnie kolankiem mnie albo stopą w żebra. poprostu francja elegancja:dry:

oj tak te niektore kopniaczki potrafia byc bolesne ale jak pomysle ze to moja mala kruszynka daje o sobie znac to sie ciesze :) gorzej jakbym nic nie czula to bym sie zamartwiała. a co do wielkosci brzuszka to paniom z wiekszym brzuszkiem napewno jest ciezej ale ja choc mam malutki to i tak mi czasami dosc ciezko brzuszek brzuszkiem ale dzidzia swoja wage ma i nas w jakis sposob obciaza a w te upały bez wody to sie na krok nie ruszam bo bym chyba padla gdzies po drodze hehe

monia masz rację ale nie tylko dzidzia nas obciąża. wody płodowe, łożysko, macica, większa ilość krwi, zatrzymana woda w organizmie, cycuchy i to cośmy przytyły oczywiście i tak człowiek z motyla zamienia się w bąka hehe

a ja sobie w zeszłym roku ekstra klapeczki na wysokim obcasie drewnianym kupiłam i sandały koturny i jakoś mi nie wypaliło chodzenie w nich w tym roku. jeszcze na początku upałów jak brzunio był mały to dało rade parę razy podreptac i się nacieszyć a teraz to mogę sobie z nimi w rękach posiedzieć w przedpokoju i se patrzeć:dry: ale jeszcze nie jedne lato przede mną. byle z mody nie wyszły;-)

reklama
Do góry