reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

dzięki laski:)))
ja nie mieszczę się w żadną z przed ciąży i brakuje mi chiba z 15 cm tak mi cyce podrosły:))))
musiałam zakupić wesele w rodzinie ...a łatwo nie było bo albo czułam się jak w worku na kartofle albo wogóle masakra:))ale jakos siem udało:)))

reklama
Dziewczyny, głowa do góry zostało już niewiele. Każda z nas chce już wbić się w obcisłe jeansy :-), założyć but na szpilce ect. Jeszcze chwila a zobaczycie że będziemy super seksownymi mamuśkami :cool2:

Kari ślicznie wyglądasz:-) Ja naszczęście chodze we wszystkich ubraniach sprzed ciąży kupiłam tylko kilka tuniczek i 2 pary spodni:tak: a tak wchodze jeszcze w jeansy które kupiłam sobie przed ciąża więc nie jest źle:-)
Mąż się śmieje ze z tyłu nie widac ze jestem w ciąży:blink:

37 tc.

Załączniki

• 101_0213.jpg
    101_0213.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 64
  • 101_0217.jpg
    101_0217.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 76
  • 101_0218.jpg
    101_0218.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 92