martucha020290
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Ja tez mam juz 36tc i od piątku leze w szpitalu. Mala byla bardzo nisko delikatne skurcze sie zaczeły ale bolalo strasznie. Do tego pecherz chory mialam i po badaniu moczu okazalo sie ze wyniki nie najlepsze i ze cos z nerkami mam. Jutro ppwtarzam wyniki z moczy i jakies posiewy i okaze sie czy antybiotyk pomogl czy nie. Na zatrzymanie akcji i tych boli dali mi kroplówke i musialam dostac na wszelki wypadek dwa zastrzyki ze sterydami na wzrost pecherzykow plucnych u malutkiej...
Dzisiaj znowu pobolewa ale jeszcze nie ma tragedii. 10 takich boli na dobe moze byc. Czuje ze juz blizej niz dalej ale na cc bylam umowiona dopiero na koniec maja i zastanawiam sie co moj gin wymysli. A wlasnie moja Madzia wazy 2500 i to tak naciąganie troche. Malusia jest i pewnie do 3000 moze nie dobic.
Trzymajcie sie dziewczyny bo te ostatnie tygodnie są najgorsze i najdluzej sie wleką.
Dzisiaj znowu pobolewa ale jeszcze nie ma tragedii. 10 takich boli na dobe moze byc. Czuje ze juz blizej niz dalej ale na cc bylam umowiona dopiero na koniec maja i zastanawiam sie co moj gin wymysli. A wlasnie moja Madzia wazy 2500 i to tak naciąganie troche. Malusia jest i pewnie do 3000 moze nie dobic.
Trzymajcie sie dziewczyny bo te ostatnie tygodnie są najgorsze i najdluzej sie wleką.