reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Hej dziewczyny. Ja tez mam juz 36tc i od piątku leze w szpitalu. Mala byla bardzo nisko delikatne skurcze sie zaczeły ale bolalo strasznie. Do tego pecherz chory mialam i po badaniu moczu okazalo sie ze wyniki nie najlepsze i ze cos z nerkami mam. Jutro ppwtarzam wyniki z moczy i jakies posiewy i okaze sie czy antybiotyk pomogl czy nie. Na zatrzymanie akcji i tych boli dali mi kroplówke i musialam dostac na wszelki wypadek dwa zastrzyki ze sterydami na wzrost pecherzykow plucnych u malutkiej... :(
Dzisiaj znowu pobolewa ale jeszcze nie ma tragedii. 10 takich boli na dobe moze byc. Czuje ze juz blizej niz dalej ale na cc bylam umowiona dopiero na koniec maja i zastanawiam sie co moj gin wymysli. A wlasnie moja Madzia wazy 2500 i to tak naciąganie troche. Malusia jest i pewnie do 3000 moze nie dobic.
Trzymajcie sie dziewczyny bo te ostatnie tygodnie są najgorsze i najdluzej sie wleką. ;)

reklama
Hej dziewczyny. Ja tez mam juz 36tc i od piątku leze w szpitalu. Mala byla bardzo nisko delikatne skurcze sie zaczeły ale bolalo strasznie. Do tego pecherz chory mialam i po badaniu moczu okazalo sie ze wyniki nie najlepsze i ze cos z nerkami mam. Jutro ppwtarzam wyniki z moczy i jakies posiewy i okaze sie czy antybiotyk pomogl czy nie. Na zatrzymanie akcji i tych boli dali mi kroplówke i musialam dostac na wszelki wypadek dwa zastrzyki ze sterydami na wzrost pecherzykow plucnych u malutkiej... :(
Dzisiaj znowu pobolewa ale jeszcze nie ma tragedii. 10 takich boli na dobe moze byc. Czuje ze juz blizej niz dalej ale na cc bylam umowiona dopiero na koniec maja i zastanawiam sie co moj gin wymysli. A wlasnie moja Madzia wazy 2500 i to tak naciąganie troche. Malusia jest i pewnie do 3000 moze nie dobic.
Trzymajcie sie dziewczyny bo te ostatnie tygodnie są najgorsze i najdluzej sie wleką. ;)

Uuu biedna jesteś! Informuj nas jak się sprawy mają!

Marzycielka mam nadzieje ze do 20 maja donosze i wtedy niech mnie tną. ;) jak cos sie jutro dowiem to napisze. Oby ten mocz wyszedl dobrze to moze mnie puszczą do domu...

martucha trzymamy kciuki! Ja tez mam te bole w podbrzuszu i krzyzu na dole ale lekkie. W czwartek mam wizyte to zobaczymy. Termin mam 5go czerwca ale jak faktycznie urodze po terminie to nie wien jak dotrwam. Juz mam priblem zwlec sie z kanapy:p

martucha, karina, marcysia - ale hardkor!!!! 36 tydzień ! już lada dzień możecie rodzić! gratuluje dziewczyny! piszcie jakby się tylko coś działo! my dopiero kończymy 32, a przez Was właśnie dostałam palpitacji serca :D
martucha, pisz koniecznie, co tam.. jam również ciekawa! trzymam kciuki mocno mocno, żeby dzieciowi się nie śpieszyło!

Martucha trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze i żebyś mogła wyjsć do domu i tam odpoczywać. Zastrzyki tez miałam,jeśli tylko maja pomoc Małej to dobrze ze podali.
Daj koniecznie znać jak sytuacja sie dalej potoczy!

reklama
Do góry