reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

ImageUploadedByForum BabyBoom1414943821.762186.jpg
A to nasz bobasek :) cale 9mm szczescia :)) xx

Rada od lekarza: nie moze przytyc Pani wiecej niz 10kg :) wtf? Czyli co wygladam na slonika ? Chyba nie no ale z jego slow to dziwnie zabrzmialo. Muszę sie wziasc za siebie i nie tyć za duzo :) na razie 0.8kg do przodu.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1414943821.762186.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1414943821.762186.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 105
reklama
dziękuję tak się martwiłam bo jedna ciążę straciłam w 9 tygodniu bo okazało się że ciąża pozamaciczna jajowodowa. I trochę mnie uszkodziła ta ciąża bo jajowód mi pękł i wycięto mi lewą stronę. Ale teraz jest oki.

Kamcia aktualnie wazę 65.8 a mam 173wzrostu wiec wydaje Mi sie ze proporcjonalnie wyglądam. Zaczynałam z waga 65.2 wiec nie wiem o co chodziło jemu :)
Szalony ten Twój lekarz! Naoglądał się top model i zwariował, haha ;)

Mój gin merda palcem i mów, że do 14 kg na plus dobrze by się było zatrzymać. Jestem teraz w 10tyg i mam 2kg na plus, ale myślę że to przez brak ruchu - blisko miesiąc musiałam leżeć plackiem :/

Matylda - gratulacje!

Matylda gratuluję:)

mamma mila mój ginek też twierdzi że do 15 kg powinno się przytyć, w poprzedniej mi się udało. Teraz ponad 2 kg na plusie:)

reklama
Do góry