reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Słabe to foto ale macie ;) u góry przy x jest główka, niżej rączki brzuszek i nóżki. ;) Ta kropeczka na środku to zaznaczone serduszko ;) gdyby gin nam nie powiedzial gdzie co to też byśmy nie wiedzieli :p zdjęcie jest tak jakby z przodu dzidzi zrobione :) :D

nie ważnie, że zdjęcie nie jest wyraźne, ważne, że Ty wiesz , że jest tam żywy maluszek:)

marzycielka jeśli to Ciebie uspokoi to ja byłam na wizycie w 5t5d i wg lekarza był tylko pęcherzyk bez zarodka ale stwierdził, że na następnej wizycie będzie już widać wszystko i tak też było..po 3 tygodniach zarodek 2cm z pięknie bijącym serduszkiem. Głowa do góry!! będzie dobrze:*

reklama
Ja uważam , że to po prostu bardzo wczesna ciąża no ale pewności nie mam. Wszystko okaże się po zrobieniu bety w poniedziałek i w środę.

Będzie dobrze. Ja dziś mam badanie i tez mam obawy, że nic nie będzie widać jeszcze. No ale muszę zobaczyć co i jak. W Corfamedzie mają dobry sprzęt, więc liczę, że coś będzie widać. Choć przypuszczam, że moja ciąża faktycznie ma około 2 tygodni (3 tyg temu bzyku bzyku, zanim doszło do zapłodnienia i implantacji) choć druga krecha na teście wyszła praktycznie od razu, więc nie wiem :/

Musi być dobrze:-)

Marzycielka na pewno wszystko bedzie dobrze ;) my juz takie jestesmy niecierpliwa mamuski :) wszystko bedzie dobrze dzidzia bedzie juz widoczna na nastepnej wizycie :)

Dziękuję za wsparcie ;-)

Słabe to foto ale macie ;) u góry przy x jest główka, niżej rączki brzuszek i nóżki. ;) Ta kropeczka na środku to zaznaczone serduszko ;) gdyby gin nam nie powiedzial gdzie co to też byśmy nie wiedzieli :p zdjęcie jest tak jakby z przodu dzidzi zrobione :) :D

A ja widzę dzidziusia ;-) Gratki!

Będzie dobrze, ale wiem jak to jest bo też nie było u mnie pewne, nibu był 7 tydzięń z om a serducha nie było widać, za to tydzień póżniej już było i wg usg to 7 i 2 dzień, więc jeszcze jest czas. Trzymam kciuki za was:tak:

nie ważnie, że zdjęcie nie jest wyraźne, ważne, że Ty wiesz , że jest tam żywy maluszek:)

marzycielka jeśli to Ciebie uspokoi to ja byłam na wizycie w 5t5d i wg lekarza był tylko pęcherzyk bez zarodka ale stwierdził, że na następnej wizycie będzie już widać wszystko i tak też było..po 3 tygodniach zarodek 2cm z pięknie bijącym serduszkiem. Głowa do góry!! będzie dobrze:*

Będzie dobrze. Ja dziś mam badanie i tez mam obawy, że nic nie będzie widać jeszcze. No ale muszę zobaczyć co i jak. W Corfamedzie mają dobry sprzęt, więc liczę, że coś będzie widać. Choć przypuszczam, że moja ciąża faktycznie ma około 2 tygodni (3 tyg temu bzyku bzyku, zanim doszło do zapłodnienia i implantacji) choć druga krecha na teście wyszła praktycznie od razu, więc nie wiem :/

Mam nadzieję , że jest właśnie tak jak mówicie.
MalaZosia będzie dobrze , koniecznie daj znać po wizycie.

dzidziuś003a.jpg
Oto mój dzidziuś:) wszystko ok:)

marzycielka ja w 5t6d mialam pusty pęcherz w dodatku był bardzo duży, wyglądał jak na 7t i lekarz powiedział, ze prawdopodobnie jest pusty i będzie do usunięcia. Nie było ciałka żółtego po prostu nic. A 4 dni później już ładnie biło serce więc trzymam kciuki. A badanie bhcg na pewno Ciebie uspokoi

Załączniki

• dzidziuś003a.jpg
    dzidziuś003a.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 358
Zobacz załącznik 651385

marzycielka ja w 5t6d mialam pusty pęcherz w dodatku był bardzo duży, wyglądał jak na 7t i lekarz powiedział, ze prawdopodobnie jest pusty i będzie do usunięcia. Nie było ciałka żółtego po prostu nic. A 4 dni później już ładnie biło serce więc trzymam kciuki. A badanie bhcg na pewno Ciebie uspokoi

Ale dzidziuś fajny!!

Myślę ,że albo beta mnie uspokoi albo zakończy sprawę ostatecznie. Pierwszą zrobię w poniedziałek a drugą w środę i sprawdzę przyrost.

Zobacz załącznik 651385

fajnie już widać małego człowieczka:) gratki;)

reklama
Do góry