reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Marzycielka - trzymaj się :) Po becie już będzie wiadomo. Będzie dobrze. Dlatego mój gin nie chciał mi ostatnio robić USG, bo pewnie też by nic nie było i tylko bym się strachu najadła.
Ja mam USG dopiero 18 listopada, nie wiem jak nerwowo wytrzymam do wtedy. Ale obiecałam sobie, że nie będę panikować i latać na betę.

Dziewczyny - śliczne malutkie człowieczki. Ja jak pierwszy raz zobaczyłam moją w 9 tygodniu to wyłam ze szczęścia przez pół godziny.

to i my się w końcu pochwalimy;)
7 tydz i 4 dzien;) 0,98 cm!
1.JPG

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    67,2 KB · Wyświetleń: 97
Same ślicznoty! :)))

Mój groch jeszcze dzidziusia nie przypomina. Na razie to pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Zarodek się jeszcze nie wytworzył z tego co zrozumiałam. Więc i serduszka jeszcze nie widzieliśmy i nie słyszeliśmy. Ale spokojna jestem. Groch ma 2 cm

USG 31.10.2014.jpg

Jakość słaba bo zeskanowałam i obcięłam w picassie. Ale widać co trzeba :)

Załączniki

• USG 31.10.2014.jpg
    USG 31.10.2014.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 162
Same ślicznoty! :)))

Mój groch jeszcze dzidziusia nie przypomina. Na razie to pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Zarodek się jeszcze nie wytworzył z tego co zrozumiałam. Więc i serduszka jeszcze nie widzieliśmy i nie słyszeliśmy. Ale spokojna jestem. Groch ma 2 cm

Zobacz załącznik 651509

Jakość słaba bo zeskanowałam i obcięłam w picassie. Ale widać co trzeba :)

u mnie było podobnie na wizycie w 5 tygodniu ciąży:) na następnej zobaczysz pięknego zarodka z serduszkiem:)

Ale super fotografie tu się pojawiły. Gratulacje dziewczyny:-)
MałaZosia ja w podobnym czasie co Ty jestem i wogóle jeszcze nawet u gina nie byłam. Najwcześniejszy termin wolny był na 12 listopada. To jeszcze tak długo:no: ale jakoś muszę wytrzymać. Mam nadzieję,że dzidziuś da wtedy posłuchać serduszka, to już będzie połowa 7 tygodnia. Ale Twoja fasolka też cudna:-)

Ale super fotografie tu się pojawiły. Gratulacje dziewczyny:-)
MałaZosia ja w podobnym czasie co Ty jestem i wogóle jeszcze nawet u gina nie byłam. Najwcześniejszy termin wolny był na 12 listopada. To jeszcze tak długo:no: ale jakoś muszę wytrzymać. Mam nadzieję,że dzidziuś da wtedy posłuchać serduszka, to już będzie połowa 7 tygodnia. Ale Twoja fasolka też cudna:-)

No moja wizyta jest dopiero na 20 listopada. Ale poszłam prywatnie bo 3 tygodnie to za długo by czekać. Prywatnie to z dnia na dzien możesz sie umówić :) Nawet było miejsce na ten sam dzień, ale godzina nie ta i chciałam z moim P pojechać :)

reklama
No moja wizyta jest dopiero na 20 listopada. Ale poszłam prywatnie bo 3 tygodnie to za długo by czekać. Prywatnie to z dnia na dzien możesz sie umówić :) Nawet było miejsce na ten sam dzień, ale godzina nie ta i chciałam z moim P pojechać :)

Ale ja właśnie prywatnie zapisałam się na 12 listopada bo to był pierwszy wolny termin u tego lekarza co chciałam. Na NFZ zapisałam się na 17 do lekarza, do którego chodziłam w pierwszej ciąży. Po tych wizytach zdecyduję gdzie chcę chodzić.

Do góry