reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

czoperka no wlasnie w od poczatku przynajmniej mialas cos tam powiedziane moglas sie nastawic i tak dalej a my nadal czekamy ;) zazdroszcze tym z was ktore maja wizyte na dniach, ja jeszcze tydzien niby nie dlugo ale im blizej tym bardziej doczekac sie nie moge zobaczyc malenstwa ;)

reklama
Gratulacje kolejnych chłopaków :D

Nam powiedział w 19 tygodniu lekarz a wczoraj potwierdził.

Ag z Poznania niezła waga! Ja wolę aby mój był taki do 3,5 kg bo łatwiej się takie rodzi hihi :D

My mamy 24 tydzien i maly ma 30cm i 700g. Wszedzie pisza, ze powinien byc mniejszy wiec mam nadzieje, ze sie potem z tego 4 kg nie zrobi :)))

ja też bym wolała, żeby maleństwo miało przeciętną wagę czyli chyba właśnie ok. 3,5 kg, dlatego chodzę lekko poddenerwowana, jak ja takiego wielkoluda urodzę ;) tym bardziej, że jestem wysoką i raczej szczupłą osobą i w ciąży przytyłam dopiero (chyba:)) 5 kg, a "mały" już taki "duży" :) pocieszam się, że podobno jest to szacowana waga i może się znacznie różnić od faktycznej ;)

Ostatnia edycja:
Mnie gin powiedział ze nasz synuś jest długi i chudy. Tyle sie teraz słyszy o tym ze te dzieci rodzą sie takie duże . Masakra aż strach sie bać jak to ma przejść przez taka mała dziurkę. Ostatnio w wiadomościach widziałam jak czarnoskóra kobieta urodziła 6 kg dziecko ... Wow

dziewczyny gratuluję jajeczek:)

co do wagi dziecka..pierwszego synka ledwo wypchałam a miał 3000 w dniu porodu, teraz też chciałabym podobną wagę i lekarz na usg mówi, że dużych dzieci to ja nie będę rodzić;) ja urodziłam się z wagą 2200 i to w terminie.

Przedstawiamy Wam Patryka :-) 525 g żywej miłości <3
Patryk.jpg
patyk.jpg Nasza druga wielka miłość <3

dziewczyny mam pytanie czy któraś słyszała o wielowodziu ?? bo mam ilość wód płodowych na górnej granicy i jestem przerażona .... a z synkeim wszystko ok . jest idealny jak to mówił pan profesor ...

Załączniki

• Patryk.jpg
    Patryk.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 102
  • patyk.jpg
    patyk.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 102
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry