reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

teraz chyba nasze dzieciaczki szybko rosna z tygodnia na tydzień:-) znajoma musiała w 24 tyg rodzić i chłopczyk 860g już ważył:-)

reklama
Sosnowiczanka
No no kawal chlopa :-)

U mnie dzis juz po polowkowych i corcia ma 510 g :-) swiecila pindulinda i gin pokazywal ale glupio mi bylo prosic o zdjecie cipulki :p
Najwazniejsze ze z glowka brzuszkiem i serduszkiem wszystko ok :-) jestem szczesliwa

Sosnowiczka ponad 600 g!! Wow piekna waga :)
Loca to o 210g wiecej niz moj smyk tez z 24 tc :) jak sie maluch miewa o ile mozna zapytac? ;)
Missis super :) teraz tylko wyczekiwac maja :)

lolcia maluch ma już prawie 4 lata i straszna z niego gaduła i mądrala;-)i w niczym nie odstaje od rówieśników:-)

takie dobre wieści to ja lubię..

sosnowiczanka spory chłopak z synusia.
miss fajnie, że wszystko ok.

u mnie też po wizycie luzzz..odetchnęłam. szyjka ma 38mm, zamknięta. Synek ma 540g. Przytyłam przez 3 tygodnie 2100 i ważę teraz 49200. :))

Sosna - Ty chyba rugbyste pod serduchem nosisz :D Będzie chłop jak dąb!
Mississ - najważniejsze, że serduszko puka w rytmie czacza i Lenka waży już 0,5kg, super!
Malgos - Miłek też niczego sobie, widzę że on z Edim się telepatycznie kontaktuje i idą łeb w łeb ;) A z tego co piszesz, to mimo ciąży nadal z Ciebie modelka! :D Sexy mama!

moja niunia 21 tydzień 5 dni 420 g
49a7a385e81ba778.jpg

a6ebfa1c0182b489.jpg

reklama
Do góry