reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

teraz chyba nasze dzieciaczki szybko rosna z tygodnia na tydzień:-) znajoma musiała w 24 tyg rodzić i chłopczyk 860g już ważył:-)

reklama
Sosnowiczanka
No no kawal chlopa :-)

U mnie dzis juz po polowkowych i corcia ma 510 g :-) swiecila pindulinda i gin pokazywal ale glupio mi bylo prosic o zdjecie cipulki :p
Najwazniejsze ze z glowka brzuszkiem i serduszkiem wszystko ok :-) jestem szczesliwa

Sosnowiczka ponad 600 g!! Wow piekna waga :)
Loca to o 210g wiecej niz moj smyk tez z 24 tc :) jak sie maluch miewa o ile mozna zapytac? ;)
Missis super :) teraz tylko wyczekiwac maja :)

lolcia maluch ma już prawie 4 lata i straszna z niego gaduła i mądrala;-)i w niczym nie odstaje od rówieśników:-)

takie dobre wieści to ja lubię..

sosnowiczanka spory chłopak z synusia.
miss fajnie, że wszystko ok.

u mnie też po wizycie luzzz..odetchnęłam. szyjka ma 38mm, zamknięta. Synek ma 540g. Przytyłam przez 3 tygodnie 2100 i ważę teraz 49200. :))

Sosna - Ty chyba rugbyste pod serduchem nosisz :D Będzie chłop jak dąb!
Mississ - najważniejsze, że serduszko puka w rytmie czacza i Lenka waży już 0,5kg, super!
Malgos - Miłek też niczego sobie, widzę że on z Edim się telepatycznie kontaktuje i idą łeb w łeb ;) A z tego co piszesz, to mimo ciąży nadal z Ciebie modelka! :D Sexy mama!

moja niunia 21 tydzień 5 dni 420 g
49a7a385e81ba778.jpg

a6ebfa1c0182b489.jpg

reklama
Do góry