reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Ja już po wizycie i stesik opadł. Wszystko ok. Szyjka ok według pana doktora. Moje wszystkie bóle są w granicach normy. A na szybkim usg tez wszystko ok. Teraz wizyta z dokładnym usg za 3 tygodnie. Doktorek dał mi skierowanie na badania mocz i krew i też na hormony tarczyc. Czy któraś z Was miała robione hormony w 20 tygodniu bo jakoś nie kojarze czy się takie badanie robi w tym czasie. Albo dr sie obawia bo mu powiedziałam ,że czasem czuję takie kołatania serca.

reklama
Lolcia super jakby sie potwierdziło :)

Justyna ja hormony tarczycy badam minimum raz w miesiącu, ale to endokrynolog mnie kieruje, nie ginekolog. Mam niski poziom FT4 i z tego powodu biorę tabletki euthyrox, jak dr tłumaczyła to jest dość ważne dla rozwijającego sie płodu, i niemal co wizytę mi podnosi dawkę. zaczynałam z 25, potem 50, teraz mam 75 i jak za dwa tyg pojde do kontroli to nie wiem czy zas nie zwiększy, bo to zależne tez od tego ze w ciazy przybieram na wadze wiec dawka wieksza potrzebna.
A gin dał ci skierowanie tylko na TSH czy coś jeszcze? I czy wogóle powiedział dlaczego cię na takie badania kieruje?

Do góry