reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
No i my po badaniu. Jestem w szoku jakie moje maleństwo jest juz duze, 360gr i mierzy od główki do pupy-14cm i nogi-12cm co razem daje 26cm!!!!
Wg badania, 19tyg i 5 dni ciąży, termin porodu miedzy 27 maja a 1 czerwca.
Tak to wszystko w porządku, przejrzany dokładnie kazdy jeden organ, serduszko, nerki, brzuszek, no co tam sie tylko dało:) wszystko prawiodłowe i na swoim miejscu:)

No i 100% pewny chłopak!!!!!!!!!

Sosnowiczanka super ,że wszystko ok. Gratki synka, będzie drugi łobuziak.
Małgoś najważniejsze,że wszystko jest ok. No dla Ciebie rónież gratulacje z powodu tych jajeczek.
Niewątpliwie chłopcy rządzą w czerwcu 2015. Zobaczymy czy mi gin we wtorek potwierdzi siusiaka.

Sosnowiczanka i Małgos83 i Martyna GRATULUJĘ synka :)
Miałam dziś wizytę na 11.00
U nas miał być drugi synek a wyszła córcia :) będzie parka !!!:) Wynniki badań moczu i WR są super,TSH spadło z 2,79 na 2,25 extra :) Córcia waży 230g wszystko ok ;) Dziś jak wracaliśmy od gina rozmawialismy z mężem ,że musi kupić strzelbę aby odganiać kiedyś adoratorów od córci ,oczywiście tych złych hihihi :p ...no i wogóle ,że może doczekamy się kiedyś zobaczyć naszą córkę w białej sukni ślubnej ,bo synowa to nie to samo :)..no co starzejemy się pomału... łzy nam leciały po policzkach ze wzruszenia ale ciągle w usmiechu :)...a mąż dodał ..."..i poprowadzę ją do ołtarza..." jesteśmy przeszczęśliwi ...oby wszystko było dobrze .......ja patrzę a tu na połówkowym za dwa tygodnie okaże się że jednak synek :szok:

załączam fotkę na której widać nóżki i piśkę małej :) (gin zakreślił dłgopisem psiochę :) )

Załączniki

• DSC_1602.jpg
    DSC_1602.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
Sosnowiczanka i Sympatyczna gratuluje poznania kogo tam macie w brzuszkach :)) super ze z maluszkami wszystko dobrze :))

My tez juz po wczorajszej wizycie - ale co się okazało to synek wreszcie i Nam zrobił pstryczka w nos bo jak zawsze się ładnie układał do USG tak wczoraj nic a nic nie można go było podglądnąć, zwłaszcza że nóżki miał ładnie zaciśniete, a buzia byla zasłonięta łożyskiem - bo chciał Nam pokazac w 3D rysy twarzy maluszka w tym momencie ciąży - cos tam ukratkiem i tak było widac ale musimy poczekać na prenatalne 28 stycznia :) Synek waży 261g i wszystko jest na miejscu i wielkości tak jak powinno byc w tym tygodniu ciąży :)

No to się znowu nie będe mogła doczekać tych prenatalnych :)

reklama
Dziękujemy :) Tak parke i to w tą samą strone co Ty Martyna :) niby Nam wczoraj się nie chciał pokazać co ma między nóżkami ale z poprzedniej wizyty mamy ładne zdjęcie własnie samego przyrodzenia Synka więc nie ma wątpliwości :))

Do góry