reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Sosnowiczka gratki synusia :)
Sympatyczna gratuluje córci :)
Archea moja ostatnio tez się nie chciała pokazać :) ja tez juz nie moge doczekac sie prenatalnych ale szybko zleci :)

reklama
Witam, ja dzisiaj miałam drugie badania prenatalne, z maluszkiem wszystko ok, waży 315 g, więc należy do wagi lekkiej i będziemy mieli na 100 % córeczkę, marzenia jednak czasem się spełniają:-)

reklama
Ja juz po. Wszystkie narzady ladnie widoczne, brak anomalii, wsio wydaje sie elegancko :) nie mam pojecia ile wazy bo pani popatrzyla na mnie jak na glupia i nie powiedziala :D mam tylko zaznaczone hc:165.1 mm i ac:141.8cm. Pokazala buzie, raczki, nozki, stopki i stwierdzila, ze male ma ciasno nozki przyciagniete do siebie i nie jest pewna plci. Powiedziala "wydaje mi sie, ze to dziewczynka" dla mnie wydaje sie jest za malo wiarygodne :D nic pojde w pl :)
Nie musze cukru wiecej mierzyc. Test na glukoze umowiony na 23.02 na 9.30 i uwaga nie moge przyniesc cytryny!! Chyba sie pochlastam bo nie wypije tego bez :/

Do góry