reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Sosnowiczka gratki synusia :)
Sympatyczna gratuluje córci :)
Archea moja ostatnio tez się nie chciała pokazać :) ja tez juz nie moge doczekac sie prenatalnych ale szybko zleci :)

reklama
Witam, ja dzisiaj miałam drugie badania prenatalne, z maluszkiem wszystko ok, waży 315 g, więc należy do wagi lekkiej i będziemy mieli na 100 % córeczkę, marzenia jednak czasem się spełniają:-)

reklama
Ja juz po. Wszystkie narzady ladnie widoczne, brak anomalii, wsio wydaje sie elegancko :) nie mam pojecia ile wazy bo pani popatrzyla na mnie jak na glupia i nie powiedziala :D mam tylko zaznaczone hc:165.1 mm i ac:141.8cm. Pokazala buzie, raczki, nozki, stopki i stwierdzila, ze male ma ciasno nozki przyciagniete do siebie i nie jest pewna plci. Powiedziala "wydaje mi sie, ze to dziewczynka" dla mnie wydaje sie jest za malo wiarygodne :D nic pojde w pl :)
Nie musze cukru wiecej mierzyc. Test na glukoze umowiony na 23.02 na 9.30 i uwaga nie moge przyniesc cytryny!! Chyba sie pochlastam bo nie wypije tego bez :/

Do góry