reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
dziękuje dziewczyny:)
Mama milana na samym początku pokazała co ma miedzy nóżkami a potem stwierdziła że już starczy i poszła spać hehh . a jakie pozycje robiła jak sie układa do snu nóżki podkulone, raczki pod główke i hop na brzuszek aż lekarka się śmiała :)

Jestem po wizycie..ginek przebadał mnie jak nigdy..na fotelu, usg dopochwowe i przez brzuch i dalej nie wiadomo skąd to plamienie bo wszystko jest ok. Mam brać luteinę dopochwowo i odpoczywać. Dowiedziałam się, że pod sercem nosze jajcola:DD czyli drugi synuś:-Dwidziałam klejnoty więc złudzeń na cipuchę już nie mam:D najważniejsze, że zdrowy, rozwija się prawidłowo i waży 340gram.

ps. zapomniałam dodać, że w miesiąc przytyłam tylko 600 gram, od początku ciąży 4 kg. Aktualnie ważę 47400.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry