reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Ja po wizycie..no cóż nasz uparciuszek nadal jest dla nas zagadką..ułożone było jakby chodziło na czworaka;dd pięknie prężyło kręgosłup i kopało jak byczek ale krocza ukazać nie chciało;dd Wszystko ok, wg usg 16t 3d. Zmierzył mi ciśnienie i mam trochę niskie ale twierdzi, że w ciąży lepiej mieć niskie niż wysokie. Waga 46.800 czyli kg na plus przez miesiąc. Zlecił zrobić wyniiki z moczu, krwii, tokso i hiv. Następna wizyta 8 stycznia. aaa i zdjęcia tym razem nie dał a ja zapomniałam się upomnieć.

Super dzieciaczki :)

Małgoś - to dziś miałam wizytę jak Ty i następną też mam 8 stycznia :) na 8:30 :)

Ja mam fotkę ale jedną i w 3D ale słabo widać. Chciałam jakieś ładne w 2D z "profila" ale za późno się upomniałam. No u nas też synek :) hehe. Czerwcowi synkowie :)

Piękne dzieciaczki!

Ale chłopców będzie w czerwcu:-) U nas każdy też wróży syna, może za tydzień już coś będzie widać.

Dzięki,dziewczyny :D
Malgos i MalaZosia ,ja też nastepną wizytę mam na 8.stycznia 2015 ;D będziemy już we trzy wiedziały co i jak ,heheeh :-)

reklama
Gratuluje wizyt i syneczkow :)
Tak sobie przypomnilam jak bylam w pierwszej ciazy tez sie w kolo same chlopaki rodzily a moja babcia stwierdzila, ze wojna bedzie :D no ale babcia po 80tce to trzeba jej wybaczyc :)

Do góry