reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Malutkans śliczna dzidzia .
Dziewczyny ciesze się razem z wami, że maluszki rosną :)
U mnie następna wizyta za 2 tygodnie 3 grudnia już nie mogę się doczekać.

reklama
miss skoro jajeczek nie było widać to może faktycznie dziewczynka:) super, że z maleństwem wszystko dobrze:) czekam na foto;d
malutkans śliczny bąbelek:)

coś nasze maluszki nie chcą pokazać co mają między nóżkami:D ja następną wizytę mam 11 grudnia, będzie to jakoś 17tc więc liczę, że już będzie widać płeć:)

Witam, ja wizytę USG genetyczne miałam we wtorek, dzidzi ma ok 6 cm, na 90 % wykluczono wady genetyczne, maluszek nie pokazał kim jest, więc dowiem się dopiero 12 stycznia na 2 USG, maluszek spał i troszke się nagimnastykowaliśmy żeby go obudzieć, ale w końcu łaskawie pokazał bużkę i dał się pomierzyć. Gratuluję udanych wizyt, a na zdjeciach dzieciaczki śliczne.

Mamaania
Ja nir lubie do bab chodzic. Te to w ogole grobowe miny maja i nie sa skore do zartowania :p pewnie nie wszystkie ale te co spotkalam to masakra. Ja najlepiej sie z facetami dogaduje :-D;-)

Malgosc
No nie dokonca ;-) bo on od spodu sienie dal podgladnac. W ogole jakis uparty ten moj dziec_O;-) hehe ale oby byla pindulka :-D

Inzagata
No i gitarra :-D

A to moja foczka :) I serduszko.

20.11.2014 8 tydzień i 3 dzien.jpg

:) Nie wiele widać, trzeba kliknać by powiekszyć :) Ale USG rzeczywiście słabej jakości :)

Załączniki

• 20.11.2014 8 tydzień i 3 dzien.jpg
    20.11.2014 8 tydzień i 3 dzien.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 112
Dzięki kochane :) Teraz już nie jest junior ani fasolka ani groszek, tylko na razie foczka :) Hehe. Fajnie by już można było poznać płeć. Chłopaka chcemy całą trójcą :) Ciekawe czy życie spłata nam psikusa.

reklama
Do góry