reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Malutkans śliczna dzidzia .
Dziewczyny ciesze się razem z wami, że maluszki rosną :)
U mnie następna wizyta za 2 tygodnie 3 grudnia już nie mogę się doczekać.

reklama
miss skoro jajeczek nie było widać to może faktycznie dziewczynka:) super, że z maleństwem wszystko dobrze:) czekam na foto;d
malutkans śliczny bąbelek:)

coś nasze maluszki nie chcą pokazać co mają między nóżkami:D ja następną wizytę mam 11 grudnia, będzie to jakoś 17tc więc liczę, że już będzie widać płeć:)

Witam, ja wizytę USG genetyczne miałam we wtorek, dzidzi ma ok 6 cm, na 90 % wykluczono wady genetyczne, maluszek nie pokazał kim jest, więc dowiem się dopiero 12 stycznia na 2 USG, maluszek spał i troszke się nagimnastykowaliśmy żeby go obudzieć, ale w końcu łaskawie pokazał bużkę i dał się pomierzyć. Gratuluję udanych wizyt, a na zdjeciach dzieciaczki śliczne.

Mamaania
Ja nir lubie do bab chodzic. Te to w ogole grobowe miny maja i nie sa skore do zartowania :p pewnie nie wszystkie ale te co spotkalam to masakra. Ja najlepiej sie z facetami dogaduje :-D;-)

Malgosc
No nie dokonca ;-) bo on od spodu sienie dal podgladnac. W ogole jakis uparty ten moj dziec_O;-) hehe ale oby byla pindulka :-D

Inzagata
No i gitarra :-D

A to moja foczka :) I serduszko.

20.11.2014 8 tydzień i 3 dzien.jpg

:) Nie wiele widać, trzeba kliknać by powiekszyć :) Ale USG rzeczywiście słabej jakości :)

Załączniki

• 20.11.2014 8 tydzień i 3 dzien.jpg
    20.11.2014 8 tydzień i 3 dzien.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 114
Dzięki kochane :) Teraz już nie jest junior ani fasolka ani groszek, tylko na razie foczka :) Hehe. Fajnie by już można było poznać płeć. Chłopaka chcemy całą trójcą :) Ciekawe czy życie spłata nam psikusa.

reklama
Do góry