reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
No dorwałam się do lapka :D
Maluszek ma ok 6 cm i jest troszeczkę większy niż z terminu. Wg dzisiejszego scana termin na 30.05. Ja tam się trzymać będę 5.06 a oni niech se piszą co chcą :D Serduszko ładnie puka, maluszek się ciągle ruszał. Machał nóżkami i łapkami i nie wiem czy machał do mamuśki czy się głaskał po swojej ślicznej okrąglutkiej :D NT 1.8 mm. Na dokładnie wyniki muszę poczekać bo pobrali też krew.
A oto najmłodszy z rodu :D
1111.jpg
Aha starszy synek stwierdził, że to napewno braciszek i w dodatku ma tam strasznie ciemno :D

Załączniki

• 1111.jpg
    1111.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 92
lolcia śliczne zdjęcie:) super, że wszystko dobrze. Porównałam Twój wynik NT z moim i u mnie było 0.86mm w 12t5d. Termin wg usg na 23 maja. Wg mnie nasze pomiary NT są prawidłowe.

Dzieki :)
Malgos norma jest do 2.5 a Miki mial albo 1.7 albo 1.9 a Kacperkowego nie pamietam :/ w kazdym razie nosek jest wiec nie powinno byc zle :) twoj wynik za to rewelka bo ponizej 1 :)

reklama
Do góry