reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Sliczne te nasze ufoludki:-)

Nasz ma już 4,5 cm i żywiołowy bardzo. Fotki nie mam, ale pewnie w poniedziałek coś będe miała, bo mam usg prentalne. Będzie trwało około pół godziny.
Ja po pierwszej wizycie robiłam
morfologię
toxo
hiv
WR
mocz
cukier
tsh
anty-HCV

Na wczorajszej wizycie lekarz dał mi tylko skierowanie na mocz i alloprzeciwciała w kierunki erytrocytów to na sprawdzenie czy nie ma konfliktu serologicznego.

Ostatnia edycja:
Witam ja prenatalne mam we wtorek już się nie mogę doczekać choć też troszkę się denerwuję czy wszystko będzie w porządku. Ja z badań oprócz morfologi i moczu miałam TSH, hiv, a teraz mam WA, HBs i HCV, tox i różyczkę robiłam w poprzedniej ciąży i na obie choroby mam przeciwciała. Gratuluje ślicznych dzieciaczków to nie do uwierzenia że dzieciaczki mają po 3 cm, a wygląda już jak mały człowieczek.

Chyba się udało. To nasze najmłodsze, mierzy 5,1 cm i ma 12 tyg i 1 dzień. :-)

Ostatnia edycja:
ja dziś dostałam takie :
TSH
MOCZ BAD OGÓLNE
TOX IGG
TOX IGM
TOX AWIDNOWOŚĆ ? CO TO ?
WR
RUBELLA IGG ? CO TO ?
RUBELLA IGM
MORFOLOGIA

i ju :-)