reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
karina po porodzie szybko nabierze ciałka a rodzić będzie łatwiej;) ja się cieszę z takiego obrotu sprawy bo mój też z mniejszych dzieci:) może nawet najmniejszy będzie

U mnie tez zapowiada sie kruszynka, nie wiem czy najmniejsza ale moja Bianka w 30 tyg wazyla tylko 1383 g ;)

My też dziś po wizycie, maleńki ma już 2800 g, lekarz powiedział, że duży nie będzie ;)

Grabola śliczna niunia, fajnie, że się odwróciła:)

największy malec szykuje się chyba u Sosnowiczanki ;)
Choć z praktyki wiem, że usg bardzo przekłamuje, ale na minus raczej i moje dziewczyny miały mieć po 2700, 2800 w dniu porodu, a miały 3200 i 3420 ;)

No wlasnie, Minka, ja tez nie do konca wierze za gdyby sie dzis urodzil to akurat tyle by ważył :)
W ciazy z Alanem usg pomyliło sie nam o całe poł kilo! (miał miec 3kg a miał 3,5)
Poki co najwazniejsze ze dzieci przybierają na wadze:)

Mi lekarz sam mówil, że ta waga dziecka to może się różnić +/- pól kilo.

A ja już nie mogę się doczekać naszej poniedziałkowej wizyty :)

reklama
Nam tez powiedział lekarz ze waga usg moze sie wahać o pol kg na plus lub minus, ale raczej te pol kg trzeba liczyć plus :)

Do góry