reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Sosnowiczanka z powodu skracającej sie szyjki lekarz zalecił mi wzięcie zastrzyków sterydowych w razie gdyby dzidzia sie urodziła wczesniej.
Jeśli wszystko pójdzie OK to wyjdę w niedziele :)

Malinka powodzenia:* jak widzę welflon to juz mi słabo, ale Ty na pewno dasz radę; ))
Sosnowiczanka ale Marcel byk! Kawal chłopa hihi. Ciekawe jaki mój chłopek duzy, 2 tygodnie temu mial 2kg.

Ciekawe jak waga z teraz będzie sie przekładać na poród.
Ja jestem juz w szpitalu,dostałam zastrzyk w dupke na szybszy rozwój płuc,okazało sie ze mała moze ważyć nawet 2400 takze sporo.
Dostałam kroplówkę z magnezem i leżę. No i muszę zostać w szpitalu do niedzieli :(
Zobacz załącznik 683774

Jak ja nie znoszę szpitali ! Łączę się z tobą w bólu:tak:

Ja własnie wróciłam z badań. Ktg spoko, zadnych skórczy nie zarejestrowało, tętno ok.
Marcel waży 2900 :szok: bo oczywiscie wymogłam i to usg na moim lekarzu :)
To kolejne usg na które chciałam iść daruję sobie już.
Ogólnie wszystko z nim wporządku, młody spokojniutki poprostu.
Jeszcze na odchodne pan dr powiedział ze gdyby cokolwiek mnie zaniepokoiło, mało ruchów, słabe ruchy itp to mam przyjezdzać w kazdej chwili na ktg:) Nie wiem czy dobrze zrobił bo obawiam sie że po takim zaproszeniu będę tam codziennie ;-)

Ło mamo jaki chłop!!!:szok:

Ja tez nienawidzę szpitali! Do ten pory wiedziałam o szpitalach tylko z opowieści albo jak kogoś odwiedzałam,ale teraz mogę stwierdzić ze po prostu nienawidzę szpitali! :/ koszmar..

Myszka śliczny synuś :) no i super że wody spadły :)

Kalii waga akurat :) moja miała podobna wagę w tym czasie :)

Malinka wracaj szybko do domu :) jesteśmy z Tobą :)

Sosnowiczanka łał ale waga dużo chłopak będzie :) jeśli chodzi o ruchy to może mały jest tak ułożony że słabiej czujesz ruchy albo porostu jest mega śpiochem :)

Alkamena witaj z powrotem :)

reklama
Malinka - dasz radę - bo jak nie Ty to kto? ;* Zastrzyki w dupę bolesna sprawa, dostawałam z buscopanu jak leżałam w 12tyg w szpitalu, ajjjć. Na szczęście jeszcze jutro i w niedzielę do domu ;)

Do góry