reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Ja tam wolałbym żeby moja maleńka za duża w brzuchu nie urosła liczę na max. 3,5 kg , ale okaże się w praniu, niestety wpływu na wagę maluszka nie mamy, ale skoro w przyszłości będzie można zaplanować płeć, kolor włosów, oczu to na wagę też coś wymyślą :rofl2: (ale to chyba nie tyczy się natury)

reklama
Ciekawe jak waga z teraz będzie sie przekładać na poród.
Ja jestem juz w szpitalu,dostałam zastrzyk w dupke na szybszy rozwój płuc,okazało sie ze mała moze ważyć nawet 2400 takze sporo.
Dostałam kroplówkę z magnezem i leżę. No i muszę zostać w szpitalu do niedzieli :(
ImageUploadedByForum BabyBoom1429871045.093306.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429871045.093306.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429871045.093306.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 118
Ja własnie wróciłam z badań. Ktg spoko, zadnych skórczy nie zarejestrowało, tętno ok.
Marcel waży 2900 :szok: bo oczywiscie wymogłam i to usg na moim lekarzu :)
To kolejne usg na które chciałam iść daruję sobie już.
Ogólnie wszystko z nim wporządku, młody spokojniutki poprostu.
Jeszcze na odchodne pan dr powiedział ze gdyby cokolwiek mnie zaniepokoiło, mało ruchów, słabe ruchy itp to mam przyjezdzać w kazdej chwili na ktg:) Nie wiem czy dobrze zrobił bo obawiam sie że po takim zaproszeniu będę tam codziennie ;-)

Witam po ponad miesięcznej przerwie :) w związku z nadciśnieniem i dodatkowymi lekami, gin robi mi USG łącznie z przepływami co wizytę (co 3tyg.) Mały we wtorek ważył 2039g i reszta parametrów i przepływy jak na razie w normie ale rusza się czasami bardzo dużo i tak jakby gwałtownie i boję się czy wszystko jest ok.
Ja też będę miała planowane CC - 12 maja mam dostać papierek od gin i muszę jechać do szpitala na kwalifikację i ustalenie terminu CC

postaram się już bywać tu częściej, trzymajcie się :)

Dziekuje dziewczyny :*

Sosnowiczanka duży bobasek w Tobie siedzi.
Bardzo sie cieszę ze wszystko w porządku z nim,moze to i lepiej ze jest spokojniejszy :)
Ale tez jestem zdania ze jeżeli cokolwiek nas niepokoi to najlepiej jechac na IP i niech nas badają,w końcu po to sa lekarze i sprzęty :)

reklama
Do góry