reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Ja tam wolałbym żeby moja maleńka za duża w brzuchu nie urosła liczę na max. 3,5 kg , ale okaże się w praniu, niestety wpływu na wagę maluszka nie mamy, ale skoro w przyszłości będzie można zaplanować płeć, kolor włosów, oczu to na wagę też coś wymyślą :rofl2: (ale to chyba nie tyczy się natury)

reklama
Ciekawe jak waga z teraz będzie sie przekładać na poród.
Ja jestem juz w szpitalu,dostałam zastrzyk w dupke na szybszy rozwój płuc,okazało sie ze mała moze ważyć nawet 2400 takze sporo.
Dostałam kroplówkę z magnezem i leżę. No i muszę zostać w szpitalu do niedzieli :(
ImageUploadedByForum BabyBoom1429871045.093306.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429871045.093306.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429871045.093306.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 115
Ja własnie wróciłam z badań. Ktg spoko, zadnych skórczy nie zarejestrowało, tętno ok.
Marcel waży 2900 :szok: bo oczywiscie wymogłam i to usg na moim lekarzu :)
To kolejne usg na które chciałam iść daruję sobie już.
Ogólnie wszystko z nim wporządku, młody spokojniutki poprostu.
Jeszcze na odchodne pan dr powiedział ze gdyby cokolwiek mnie zaniepokoiło, mało ruchów, słabe ruchy itp to mam przyjezdzać w kazdej chwili na ktg:) Nie wiem czy dobrze zrobił bo obawiam sie że po takim zaproszeniu będę tam codziennie ;-)

Witam po ponad miesięcznej przerwie :) w związku z nadciśnieniem i dodatkowymi lekami, gin robi mi USG łącznie z przepływami co wizytę (co 3tyg.) Mały we wtorek ważył 2039g i reszta parametrów i przepływy jak na razie w normie ale rusza się czasami bardzo dużo i tak jakby gwałtownie i boję się czy wszystko jest ok.
Ja też będę miała planowane CC - 12 maja mam dostać papierek od gin i muszę jechać do szpitala na kwalifikację i ustalenie terminu CC

postaram się już bywać tu częściej, trzymajcie się :)

Dziekuje dziewczyny :*

Sosnowiczanka duży bobasek w Tobie siedzi.
Bardzo sie cieszę ze wszystko w porządku z nim,moze to i lepiej ze jest spokojniejszy :)
Ale tez jestem zdania ze jeżeli cokolwiek nas niepokoi to najlepiej jechac na IP i niech nas badają,w końcu po to sa lekarze i sprzęty :)

reklama
Do góry