reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
witam wszystkie mamy :) doczekałam się III USG i w 31 tygodniu moja maleńka ma 1409g i pięknie zdrowo się rozwija :) heh.. za niektórymi z Was jesteśmy daleko daleko, ale dogonimyyy :-D a póki co mam już prawie półtorakilogramową kruszynkę

Wzielo mnie na wspomnienia dzis I Stworzylam mala pamiatke naszej kruszynki :) nastepne zdjecie Bedzie juz po :) ImageUploadedByForum BabyBoom1429817688.469152.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429817688.469152.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429817688.469152.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 56
Ginger, Czoperka sprawdziłam i widzę, że Wy macie datę na 1.06.. ja mam na 29.06, więc być może kiedy dogonimy Was z Nelą tygodniami to okaże się, że to w cale nie taka drobina :D miesiąc to jednak dużo :) no ale kopie mnie już teraz jakby miała z 2 kg, więc boję się co będzie dalej :-D

Miesiąc na tych naszych kruszynkach to naprawdę dużo, także i Nela dogoni pewnie;)
Moj Emil za to zschowuje sie jakby byl olbrzymem, potrafi mnie w sekundzie do pionu postawic, tak sie wierci;)))
Dzisiaj zauwazylam ze mi bardzo brzuch opadł i niemal lezy na kolanach. Ale to chyba nie oznacza rychlego porodu, co?

reklama
Do góry