reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Czesc dziewczyny. Chcialam sie pochwalic ze moja niunia ma 2100g i za ok 5tyg przyjdzie na świat, wiec calkiem mozliwe ze zostane majową a nie czerwcową mamą. ;)

My też po wizycie. Wszystko w porządku, wszystko na miejscu, waga + 8,5kg, a Adaś ma - uwaga, uwaga - 2500g! Będzie kawał chłopa, niech drżą serca Waszych córeczek :-)

Marcysia, czopem się nie martw, czytałam w mądrej książce, że to sprawa indywidualna. Zazwyczaj wychodzi 1-2 tyg przed porodem, ale może też wyjść miesiąc przed.

Martucha - gratulacje :)

Piękne wagi mają wasze dzieci!!!:-)

reklama
Ginger, chyba tak - w końcu jesteśmy w tym samym dniu :D Mam nadzieję, że teraz przyhamuje i za miesiąc będzie miał tak 3 kg. Wtedy mogę rodzić :)

oo gratki z udanych wizyt! Ale duze te nasze dzieciaczki! Moj jak sie wierci to mam wrazenie, ze juz z 5kg ma bo sie ruszac nie moge:p Poza tym strasznienmi sie brzuch zaczal stawiac i twardniec a moj lekarz na urlopie:/

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i takich dużych dzieciaczków! To znaczy ze im bardzo dobrze w Waszych brzuszkach ze tak przybierają na wadze :) super :)

no pięknie.. jestem bardzo szczęśliwa, że tyle dorodnych mężczyzn będzie się rodzić około miesiąc przed moją Kornelią :-D w końcu najlepsi starsi chłopcy :D trzymam kciuki za młodych obywateli, co by mieli dużo sił gwizdać za moją panną :-D ja jutro III USG.. będę zdawać relację również :)

Po wizycie jestem. Przeżyłam niemiłe chwile jak pan dr szukał nieco za długo jak na mój gust tętna dziecka........... :///

Zastanawiam sie czy nie isc do tego lekarza który robił mi III prenatalne na takie dokladne usg jeszcze jedno.... Sama nie wiem, moze niepotrzebnie schizuje, ale Marcel mało mi sie rusza, a mam porównanie z poprzednią ciążą...

W piątek na 10 mam isc na ktg do szpitala jeszcze.

reklama
Moze Marcel byl tak ulozony albo sie wiercil wtedy ciezko zlapac tetno;-) ale oczywiście jeśli masz obawy to idz do innego lekarza.

Moj tez ma takie dni ze malo się rusza a innym razem od rana szaleje...

Czoperka piekna waga. Moj we wt 2400g miał ;-)

Do góry