reklama
Szczebiotka
Fanka BB :)
trzymam więc kciuki abyś nie musiała za dlugo tej cierpliwości trenować:-) masz już umówioną kolejną wizytę?
Swoją drogą uparciucha małego nosisz skoro jeszcze nie zechciał się ujawnić;-)
Swoją drogą uparciucha małego nosisz skoro jeszcze nie zechciał się ujawnić;-)
Kania78
...
Tak mam wizytę 23 listopada, mam się stawić w szpitalu na badania. Wczoraj się okazało, że mój lekarz rezygnuje z posady w szpitalu w moim mieście i przenosi się do szpitala w mieście jakieś 40 km od mojego miejsca zamieszkania. Trochę mnie to dobiło..., tam też mam się stawić na badania krwi, usg, echo serca i inne. W sumie spędzę tam dobę.
Szczebiotko u nas wogóle nie ma połówkowego Przepisowo jest usg w 12-14 tyg. i potem jakoś w 30 tyg. Dodatkowe robią tylko jak coś się dzieje złego. Do tego na żadnym usg nie chcą mówić jaka płeć. Więc jedyna szansa na poznanie płci to dla mnie gin w Polsce
cześć dziewuszki
ja miałam wczoraj wizytę i niestety nie jest różowo z Jaśkiem wszystko ok, ale moja szyjka nie podobała się pani dr
powiedziała, że za krótka (niby 26 mm - taka graniczna długość) i za miękka więc byłam dzisiaj rano na założeniu pessara u niej i mam na siebie uważać...
powiedziała, że niewydolność raczej spowodowana 2 ciążami i porodami, poza tym miałam już pękniętą szyjkę, więc ona nie chce ryzykować.... także zakaz seksiku itp.... no ale cóż - wszystko co trzeba zrobię byle donosić.....
ala, szczebiotka, banankowa, One smile - gratuluje udanych wizyt dziewuszki i poznania płci
Kania - ależ wstydliwe to Twoje dziecię oby już następnym razem sie nie ukrywało
pozdrawiam ciepło,
A.
ja miałam wczoraj wizytę i niestety nie jest różowo z Jaśkiem wszystko ok, ale moja szyjka nie podobała się pani dr
powiedziała, że za krótka (niby 26 mm - taka graniczna długość) i za miękka więc byłam dzisiaj rano na założeniu pessara u niej i mam na siebie uważać...
powiedziała, że niewydolność raczej spowodowana 2 ciążami i porodami, poza tym miałam już pękniętą szyjkę, więc ona nie chce ryzykować.... także zakaz seksiku itp.... no ale cóż - wszystko co trzeba zrobię byle donosić.....
ala, szczebiotka, banankowa, One smile - gratuluje udanych wizyt dziewuszki i poznania płci
Kania - ależ wstydliwe to Twoje dziecię oby już następnym razem sie nie ukrywało
pozdrawiam ciepło,
A.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Agula to uważaj na siebie i na pewno będzie wszystko dobrze.
Ja po wizycie. W sumie nie wiele się dowiedziałam, ale najprawdopodobniej córka :-) Ale na razie się nie nastawiam. W pon. usg 4D i tam może potwierdzą. Dzidzia zdrowa, ja dostałam skierowanie na badania: w końcu mocz, morfologia i jeszcze jedno. Mam jeść magnez, bo dolna powieka w oku mi drga. Także ja dalej czekam
Ja po wizycie. W sumie nie wiele się dowiedziałam, ale najprawdopodobniej córka :-) Ale na razie się nie nastawiam. W pon. usg 4D i tam może potwierdzą. Dzidzia zdrowa, ja dostałam skierowanie na badania: w końcu mocz, morfologia i jeszcze jedno. Mam jeść magnez, bo dolna powieka w oku mi drga. Także ja dalej czekam
anka26_x_07
Mama Laury :)
Agula najwazniejsze ze dziecie zdrowe, teraz uważaj na siebie, a przerwe w zblizaniu nie jedna musiała przezyć wiec nie bedzie tak zle. Trzymam kciuki za szyjke
Asinka wstepnie gratuluje córci, bedzie parka Super, dzidzia zdrowa a to najważniejsze!!!
Asinka wstepnie gratuluje córci, bedzie parka Super, dzidzia zdrowa a to najważniejsze!!!
reklama