reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Ones, Banankowa, Ala, Szczebiotka gratuluję udanych wizyt i bardzo dobrych wieści, gratuluję poznania płci - mamy kolejne dwie dziewczynki i dwóch chłopców.
Moja wizyta też przebiegła pozytywnie, choć płci nie poznałam, bo Maluszek chyba się wstydził, bo usiadł tak, że w żaden sposób nie było go jak podglądnąć więc muszę czekać do następnej wizyty. Najważniejsze, że zdrowe, stopę ma dużą a serduszko bije jak oszalałe. Córcia też miała okazję pooglądać z mężem te jego wygibasy :-)

reklama
reklama
Kaniu super, że Maluszek zdrowy i rośnie jak należy:-)
Ty z tych bardzo ciekawskich czy nie przeszkadza Ci czekanie?

Asińska trzymam kciuki by Twój szkrab się dziś ujawnił:-)
Kociatka też wizytuje, pewnie też już dziś się dowie z większym prawdopodobieństwem Kogo nosi

Heledorka a Ty wcześniej połówkowego badania nie masz? Czy u Was nie chcą mówić jaka płeć?

Ja powiem szczerze, że bardzo zależało mi na tym usg w Polsce bo chciałam potwierdzenie z dwóch niezależnych źrodeł, od początku przeczucia na kobietkę miałam a jakoś z nimi to trudniej bywa, jak ze Szczepkiem tu na połówkowym usłyszałam, że chłopak (też zresztą zgodnie z przeczuciem) to jakoś wątpliwości już żadnych nie było a tym razem jeszcze mam zamiar w okolicach Świąt, jak znów w PL będziemy, znów się wybrać, może nawet zaszalejemy i na 3d się wybierzemy:-D

Do góry