reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Gratuluje udanych wizyt :) Miło tak czytać dobre wieści, bo mnie ostatnio troszkę stres złapał (*że coś nie tak) i juz sie nie mogę doczekać kontrolnej wizyty 30-go, żeby zobaczyć czy serduszko bije. Jakos tak miewam, że wszystko ok a jak już długo dzidzia w brzuchu nie smyra to mam stracha ,że coś nie tak. Toteż jeszcze raz gratulacje , że wszystko jest dobrze z dzieciaczkami i czekam na kolejne dobre wieści :)

reklama
ja mam usuwany kamien mechanicznie 2 razy w roku i poczatki paradontozy, a zeby sa niesamowicie zdrowe (mam tylko 1 plombe). do dentysty wybieram sie w grudniu, zobaczymy co powie...

mikowata ja bylam na przeglądzie u dentysty juz w ciąży ( w 4-5 miesiacu jakos) i dentysta powiedzial ze kamienia w ciazy sie nie usuwa i zeby sie zglosic po ciazy

Kobietki gratuluję udanych wizyt:-)
Monia jeszcze raz gratulację z powodu Synka a Tobie Iwonko z powodu Córeczki:-)
Ja jestem strasznie ciekaw co jutro usłyszę

Mikowata ja też bym sobie odpuściła usuwanie tego kamienia w ciąży, bólu współczuję ja przez uraz ma szyjki na wierzchu i wiem co znaczy, pomaga trochę dobrze dobrana pasta i szczoteczka (ja używam ultra soft colgate)

reklama
Mikowita - ja miałam usuwany kamień na początku ciązy, a w lutym mam kolejny przegląd uzębienia :) Współczuję bólu:/

Kociatka - nie jest jeszcze najgorzej z szyjką, ale Pani doktor mówi, że mam się oszczędzać, bo przeciążenia, stresy i inne takie pierdoły mogą powodowac jej skracanie się... No i to spojenie łonowe jak się rozchodzi, to strasznie boli, a im wiecej ruchu tym większy ból.. Już mi na krzyż przeszło:/ Łączę się z Tobą w niechęci do leżenia plackiem, chociaż ja bez wyrzutów sumienia :)

Gratuluję udanych wizyt i podejrzanych Oliwii i Igorków :)

Do góry