reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

ja właśnie wróciłam od lekarza wyniki dobre, tylko się okazało że lekarz u którego byłam poprzednio (bo moja gin była na urlopie) zapomniał dać mi skierowanie na usg, teraz dopiero termin jest na wrzesień i musze na szybko gdzieś szukać żeby zrobić prywatnie.
i okazało się że jak boli brzuch to mam brać nospę a ja się bałam że zaszkodze maluszkowi

reklama
Kinajaka super, że wyniki dobre no i trzymam kciuki by się udało to usg zrobić szybciej.
Onesmile a mnie własnie dr powiedział że nawet 3x2 tabl dziennie mam brać jak mnie boli brzuch i akurat o to się nie boję wziąć. Zresztą z Oliwią też tak brałam, dodatkowo jeszcze duphaston biorę ale teraz z dwóch tabl mam schodzić do jednej chyba, że będzie mnie bolało bardzo.

dziewczyny fajnie, że u Was wizyty udane :-D ja jestem załamana bo dziś mam ostatni dzień urlopu :wściekła/y: i do tego fatalnie się czuję bo mnie mdłości wykańczają :angry:

Ja mam jutro moją ważną wizytę....
Jeszcze wcześniej będę wiedziała co i jak bo wyniki badań będą przed południem....

Wy możecie brać No-spa a ja nie, mam zakaz....

Zobacz załącznik 488424
Mój mały wielkolud. Serce mi waliło jak oszalałe jak ginek zaczynał USG robić ale jak zobaczyłam i usłyszałam tego Szkraba to ulżyło mi na całego i łzy w oczach stanęły od razu. Wspaniałe uczucie. Faseloleczka wygląda jak jakiś ufoludek, mam nadzieję, że za miesiąc jak pójdę to już przybierze bardziej ludzkie kształty :) No i znowu czekanieee aż do 1 września :) Czuję, że będzie dziewuszka :)

Każdej życzę takich przeżyć!

reklama
Zobacz załącznik 488424
Mój mały wielkolud. Serce mi waliło jak oszalałe jak ginek zaczynał USG robić ale jak zobaczyłam i usłyszałam tego Szkraba to ulżyło mi na całego i łzy w oczach stanęły od razu. Wspaniałe uczucie. Faseloleczka wygląda jak jakiś ufoludek, mam nadzieję, że za miesiąc jak pójdę to już przybierze bardziej ludzkie kształty :) No i znowu czekanieee aż do 1 września :) Czuję, że będzie dziewuszka :)

Każdej życzę takich przeżyć!

Serdecznie gratuluje!

Do góry