reklama
kociatka
Fanka BB :)
Kiniusia, ciesze sie, ze dzieciatko ma sie dobrze, infekcje wyleczysz globulkami, nie martw sie. Z mojego dowsiaczenia: w moim przypadku niestety sex(w ciazy) nie pomaga na trzymanie bakcyli z dala od pecherza/pochwy. Teraz mamy zakaz (przez szyjke), wiec moze bdzie troche lepiej...
Deizzi, Tobie rowniez gratuluje, mam nadzieje, ze przy nastepnej wizycie dziec bedzie mniej "wstydliwy".
Deizzi, Tobie rowniez gratuluje, mam nadzieje, ze przy nastepnej wizycie dziec bedzie mniej "wstydliwy".
Deizzi
Dziękuje Wam wszystkim i również gratuluje Fajnie że wszystkie te nasze bobiki zdrowiutkie są
Szczebiotka
Kinusia super, że wszystko dobrze i Maluszek zdrowy i ładnie rośnie:-)
Co do wagi to Ty drobinka jesteś, nie masz się co martwić, zresztą sama piszesz, że teraz brzuchol o wiele szybciej rośnie, stąd pewie te kilogramy:-)
Co do wagi to Ty drobinka jesteś, nie masz się co martwić, zresztą sama piszesz, że teraz brzuchol o wiele szybciej rośnie, stąd pewie te kilogramy:-)
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
Kiniusia - 55 ważyłam przed ciąża ale teraz minęło mi już 60 kg (moja granica psychologiczna) i czuje się gruba :| chociaż dziewczyny mówią, że przy moim wzroście, to żadna waga :|
Gratuluję udanych wizyt
Gratuluję udanych wizyt
Deizzi
Kiniusia - 55 ważyłam przed ciąża ale teraz minęło mi już 60 kg (moja granica psychologiczna) i czuje się gruba :| chociaż dziewczyny mówią, że przy moim wzroście, to żadna waga :|
Gratuluję udanych wizyt
Ja startowałam z 57 kg, moją granicą jak to ujęłaś psychologiczną jest to iż nie dopuszczę żebym 70 kg przekroczyła. Póki co 58-59 waga pokazuje i też sią bardzo boję tej magicznej 60...
reklama
Hmmm... no ja właśnie też do magicznej 60-ki dobiłam... A startowałam od 57,5 - 58kg. Ale u lekarza zawsze ważę więcej, być może dlatego, że to popołudnie i jednak ubranie też trochę waży . Tak sobie wmawiam. I mam wieeelką nadzieję, że zbyt dużo nie przytyję, bo ja też z tych niższych (162cm) i bardzo kiepskim metabolizmem.