reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Patrycja, Asinka, gratuluje i ciesze sie, ze wszystko gra

Madziarra, oczywiscie, ze zleci :tak:

Noelka, troche zamieszania maja jak widac niestety. Mam nadzieje, ze nie pomineli tego krwiaka ot tak..

Tle jest tych informacji, że pozwolicie, że grupowo Wam pogratuluję udanych wizyt:-D

dzisiaj byłam u swojej gin z wynikami i generalnie wszystko ok. anemii jeszcze nie mam i muszę nadgonić żelazo dietą, cukier ok, tylko pani doktor się trochę zaniepokoiła niedoczynnością tarczycy co mi wyszła i za niskim ciśnieniem 100/60. Dzidzi nie posłuchałam i nie zobaczyłam, ale na następnej wizycie usg będzie i płeć Maleństwa poznamy :-)

powiem Ci, że zawsze miałam wysokie ciśnienie i to mnie trochę zaskoczyło dzisiaj bo nie czuję się gorzej ani żeby coś się działo. ale jak mówisz, że lepiej niższe to ok:-)

Banankowa ja mam 90/60 zawsze i jakoś żyje lekarka na wyrost sie przejmuje:tak:nie martw sie tym wogole. Lepsze niskie niz wysokie.
Noelka współczuje zamieszania, ja mam wizytę w czwartek i jestem ciekawa jak tam krwiak.Plamienia sie mi wciaż zdarzają wiec pewnie tak jest jeszcze.Powodzenia.mam nadzieje że Twojego już nie ma i jestescie bezpieczni z Maluszkiem.;-);-)

Noelka wszystko będzie dobrze :-)
Banankowa z tym ciśnieniem to może tak na wyrost się martwoi, lepsze jest niższe niż wyższe a co z Twoją tarczycą/niedoczynnością nie tak??? Wyszło Ci to dopiero teraz czy chorujesz już jakiś czas? Masz złe wyniki?

betina mam dzwonić za ok 3 tygodnie i się umawiać, bo moja gin będzie szpitale zmieniać i jakoś na drugą połowę października ona by chciała to usg mi zrobić. nie mówię, też bym chciała hihi

kaso, kania fajnie, że tylko potwierdzacie z tym ciśnieniem:)

kania miałam już wcześniej podejrzenie niedoczynności, ale z wynikami to raz mi wychodziło, a raz nie. teraz moja gin jak zobaczyła wyniki to powiedziała, że powinnam mieć ok 2,5 a mam 3,8 ale czego to już Ci nie powiem bo te nazwy mi raz dwa wylatują z głowy

reklama
Banankowa a bierzesz leki na tą niedoczynność? Moze jej o tsh chodziło? Właśnie muszę iść zrobić teraz testy...tzn. nie dziś, w przyszłym tyg mnie czekają.

Do góry