reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Mikowata cieszę się że z Maluszkiem (synkiem) wszystko dobrze, a co na tych wynikach wyszło źle?
Królowa ogromnie gratuluję, czyli pierwsza dziewczynka potwierdzona.
03.2013 trzymam kciuki za wizytę :-)
Szczebiotka przykro mi, że ta wizyta Cię rozczarowała.
Asinka85 to super, że zmiana dr wyszła Wam na dobre, że wszystko z Fasolką dobrze :-) Powodzenia na badaniach.

Ostatnia edycja:
reklama
asinka85 fajnie ze nowa lekarka jest sensowna. no i milego odpoczywania na L4 :)

ja dzisiaj pol dnia spedzilam w kolejce.. eh nie ma jak państwowe instytucje. nic nie zalatwilam i jutro ide jeszcze raz ;)

dzisiaj juz tylko relaks

Mikowata nic się nie wstydzi ten Twój maluszek, od razu tak nogi rozkładać:-D, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze

Królowa no widzisz wszystko dobrze, niesamowite, że już dopatrzał się dziewczynki, fajnie,gratuluję :) Ja mam wizytę 19.09, ale mimo wszystko mi się wydaje że na tym etapie to typowanie płci jest jak wróżenie z fusów, ciekawe co się później okaże.

Agula co to oznacza połówkowe? ja jestem niedoświadczona i nie wiem, to usg w połowie ciąży czy jak?

03.2013 ja też trzymam kciuki!

Szczebiotka przykro mi, że jesteś niezaspokojona, myślałam, że tylko w Polsce można narzekać na służbę zdrowia..uśmiechu życzę

asinak85 a czujesz już wiercenie? Bo ja też widziałam na usg, że wierzgało,kręcił się ale na razie nic jeszcze nie czuję. Ja też byłam na prenatalnych w Katowicach .Dokładnie tu www.femina.katowice.pl może Ty też?

ojej Kochane cudowne wiesci kurcze i plec juz znacie:szok:
ehhh ja musze jeszcze poczekac choc i tak mi sie do poznania plci nie spieszy:-D
Ciesze sie dzidziusiem i cala reszta nie ma znaczenia:tak:
Milo przeczytac ze wkoncu ktoras bedzie miala coreczke:-D

Szczebiotka strasznie mi przykro. Takie wizyty nie powinne miec miejsca:crazy:Tulam Cie mocno:happy:

Czekam na kolejna dobra wiadomosc:-)

Hej dziewczyny :)

Gratuluję wszystkich udanych wizyt. Cieszę się bardzo że w końcu pierwsza dziewczynka się objawiła :-)

Ja też dzisiaj już po wizycie. Usg takie w sumie na szybko, przede wszystkim mieliśmy zobaczyć co z tą płcią, ale oczywiście jak przewidywałam młody nie chciał współpracować :p ułożył się na pleckach, nogi miał skrzyżowane w łydkach (z czego bardzo się uśmiałam, wygodnicki no :-D), stopy opierał sobie chyba o ścianę macicy i ani mu się widziało zmienić pozycję :-) pani dr stukała, pukała i starała się go nakłonić żeby jednak się ruszył no i w końcu wyskoczył do góry siusiak :-D mało wyraźnie było widać ale gin miała pewność że to to. Także raczej na pewno chłopaczyna :) A poza tym jakoś tak wyszło że go nie zmierzyła całego, ale obwód główki i brzuszka wskazuje na ten 15 tydzień, także rośnie nam Bobek. A już taaaaki duży jest :)
Następna wizyta 10 października, no i gin mi obiecała że jeszcze następnym razem około tego 22 tygodnia włączymy sobie 3D, jeśli oczywiście mój mały złośliwiec się dobrze ułoży :)

Kania79 - ocena ogólna rozmazu: zmiany w komórkach nablonka plaskiego. Nieprawidłowości komórek nablonka plaskiego. Nie mozna wykluczyć zmian stopnia dużego.

reklama
Do góry