reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Mikowata cieszę się że z Maluszkiem (synkiem) wszystko dobrze, a co na tych wynikach wyszło źle?
Królowa ogromnie gratuluję, czyli pierwsza dziewczynka potwierdzona.
03.2013 trzymam kciuki za wizytę :-)
Szczebiotka przykro mi, że ta wizyta Cię rozczarowała.
Asinka85 to super, że zmiana dr wyszła Wam na dobre, że wszystko z Fasolką dobrze :-) Powodzenia na badaniach.

Ostatnia edycja:
reklama
asinka85 fajnie ze nowa lekarka jest sensowna. no i milego odpoczywania na L4 :)

ja dzisiaj pol dnia spedzilam w kolejce.. eh nie ma jak państwowe instytucje. nic nie zalatwilam i jutro ide jeszcze raz ;)

dzisiaj juz tylko relaks

Mikowata nic się nie wstydzi ten Twój maluszek, od razu tak nogi rozkładać:-D, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze

Królowa no widzisz wszystko dobrze, niesamowite, że już dopatrzał się dziewczynki, fajnie,gratuluję :) Ja mam wizytę 19.09, ale mimo wszystko mi się wydaje że na tym etapie to typowanie płci jest jak wróżenie z fusów, ciekawe co się później okaże.

Agula co to oznacza połówkowe? ja jestem niedoświadczona i nie wiem, to usg w połowie ciąży czy jak?

03.2013 ja też trzymam kciuki!

Szczebiotka przykro mi, że jesteś niezaspokojona, myślałam, że tylko w Polsce można narzekać na służbę zdrowia..uśmiechu życzę

asinak85 a czujesz już wiercenie? Bo ja też widziałam na usg, że wierzgało,kręcił się ale na razie nic jeszcze nie czuję. Ja też byłam na prenatalnych w Katowicach .Dokładnie tu www.femina.katowice.pl może Ty też?

ojej Kochane cudowne wiesci kurcze i plec juz znacie:szok:
ehhh ja musze jeszcze poczekac choc i tak mi sie do poznania plci nie spieszy:-D
Ciesze sie dzidziusiem i cala reszta nie ma znaczenia:tak:
Milo przeczytac ze wkoncu ktoras bedzie miala coreczke:-D

Szczebiotka strasznie mi przykro. Takie wizyty nie powinne miec miejsca:crazy:Tulam Cie mocno:happy:

Czekam na kolejna dobra wiadomosc:-)

Hej dziewczyny :)

Gratuluję wszystkich udanych wizyt. Cieszę się bardzo że w końcu pierwsza dziewczynka się objawiła :-)

Ja też dzisiaj już po wizycie. Usg takie w sumie na szybko, przede wszystkim mieliśmy zobaczyć co z tą płcią, ale oczywiście jak przewidywałam młody nie chciał współpracować :p ułożył się na pleckach, nogi miał skrzyżowane w łydkach (z czego bardzo się uśmiałam, wygodnicki no :-D), stopy opierał sobie chyba o ścianę macicy i ani mu się widziało zmienić pozycję :-) pani dr stukała, pukała i starała się go nakłonić żeby jednak się ruszył no i w końcu wyskoczył do góry siusiak :-D mało wyraźnie było widać ale gin miała pewność że to to. Także raczej na pewno chłopaczyna :) A poza tym jakoś tak wyszło że go nie zmierzyła całego, ale obwód główki i brzuszka wskazuje na ten 15 tydzień, także rośnie nam Bobek. A już taaaaki duży jest :)
Następna wizyta 10 października, no i gin mi obiecała że jeszcze następnym razem około tego 22 tygodnia włączymy sobie 3D, jeśli oczywiście mój mały złośliwiec się dobrze ułoży :)

Kania79 - ocena ogólna rozmazu: zmiany w komórkach nablonka plaskiego. Nieprawidłowości komórek nablonka plaskiego. Nie mozna wykluczyć zmian stopnia dużego.

reklama
Do góry