reklama
Patrycja2810
Fanka BB :)
Byłam dzisiaj na pobraniu krwi i oddałam mocz do badań. Wyniki w poniedziałek a gin w środę
Cześć dziewczyny,
Chciałam się podzielić z Wami moimi radościami/watpliwościami :-)
9 sierpnia byłam na USG - okazało się, że z fasolką jest wszystko dobrze, tylko jest tydzień młodsza niż na to wskazuje ostatni dzień miesiączki, a poza tym w ciągu ostatniego miesiąca miałam podobno 2 owulacje i jeszcze może się okazać, że będą bliźniaki, chociaż szanse są niewielkie..
13 sierpnia pobiegłam do lekarza (który okazał się beznadziejny...), skierował mnie na badania i podczas badania wykrył, że krwawię z szyjki macicy. Niby mnie uspokoił że to nic takiego ale jednak się denerwuje. Następną wizytę (już u innego lekarza) mam na 27 sierpnia..
Czy Wy też tak macie, że biegałybyście co drugi dzień na USG żeby zobaczyć, że wszystko jest dobrze? Ja tak mam...
Chciałam się podzielić z Wami moimi radościami/watpliwościami :-)
9 sierpnia byłam na USG - okazało się, że z fasolką jest wszystko dobrze, tylko jest tydzień młodsza niż na to wskazuje ostatni dzień miesiączki, a poza tym w ciągu ostatniego miesiąca miałam podobno 2 owulacje i jeszcze może się okazać, że będą bliźniaki, chociaż szanse są niewielkie..
13 sierpnia pobiegłam do lekarza (który okazał się beznadziejny...), skierował mnie na badania i podczas badania wykrył, że krwawię z szyjki macicy. Niby mnie uspokoił że to nic takiego ale jednak się denerwuje. Następną wizytę (już u innego lekarza) mam na 27 sierpnia..
Czy Wy też tak macie, że biegałybyście co drugi dzień na USG żeby zobaczyć, że wszystko jest dobrze? Ja tak mam...
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
nimitii robiłaś w 4d??
Szczebiotka
Marta ja gdybym mogła to bym biegała:-) wiele Dziewczyn tutaj było już na kilku usg więc nie jesteś osamotniona.
Mam nadzieję, że lekarz ma rację i to nic poważnego, mi położna mówiła że w ciąży zwiększa się ukrwienie i wrażliwość więc nawet po seksie może się zdarzyć plamienie więc myślę, że po badaniu też może się zdarzyć.
Nimitii super, że wszystko ok:-) Zdjęcia są śliczne, piękne Maleństwo:-)
Mam nadzieję, że lekarz ma rację i to nic poważnego, mi położna mówiła że w ciąży zwiększa się ukrwienie i wrażliwość więc nawet po seksie może się zdarzyć plamienie więc myślę, że po badaniu też może się zdarzyć.
Nimitii super, że wszystko ok:-) Zdjęcia są śliczne, piękne Maleństwo:-)
Królowa_Dramatu
Marta, ja najchętniej poprosiłabym mojego lekarza by u mnie zamieszkał do porodu (no i trochę po )) Z aparatem usg I mówię serio- ta myśl przychodzi mi do głowy za każdym razem kiedy go widzę. Na szczęście, resztka rozsądku mi na to nie pozwala ))))
nimitii, gratuluję!! Super wygląda Twój maluch. Też chciałabym być już po... a jeszcze 3 tyg..
nimitii, gratuluję!! Super wygląda Twój maluch. Też chciałabym być już po... a jeszcze 3 tyg..
reklama
NomiMalone
Ja dziś odebrałam swoje badania, a że niedaleko labolatorium mam lekarza wstąpiłam przekazać wyniki. Badania miałam te podstawowe (chyba) za wyjątkiem Toxo i Grupy krwi (bo miałam wczesniej , toxo wyszło mi Igg + Igm -, więc mam spokój). Niby podstawowe ale 8 było i tez troszkę kosztowało (ponad 160zł). Miałam robione: cukier, mocz, krew ogólne, Hiv, Kiła, odczyn coombsa, tsh, antygen HBS (żółtaczka Typu B).
Wyniki mam dobre :-) Najbardziej martwiłam się o TSH (tarczyca) bo ostatnio bardzo schudłam i od maja nie moge przytyć, ale to chyba stres w pracy.
Następna wizyta 03.09.2012
Przy okazji w dniu dzisiejszym wyznaczyłam wizytę na badanie USG genetyczne : 13.09.2012 . Już nie moge się doczekać :-)
Wyniki mam dobre :-) Najbardziej martwiłam się o TSH (tarczyca) bo ostatnio bardzo schudłam i od maja nie moge przytyć, ale to chyba stres w pracy.
Następna wizyta 03.09.2012
Przy okazji w dniu dzisiejszym wyznaczyłam wizytę na badanie USG genetyczne : 13.09.2012 . Już nie moge się doczekać :-)