reklama
roksaa
Fanka BB :)
Asinka tak, jak mówią dziewczyny, nic się nie martw bo nic Tobie i dziecku nie grozi
Anka jak masz siły to korzystaj, ja bardzo lubię babskie wieczory:-) Udanego wypadu jak coś
Anka jak masz siły to korzystaj, ja bardzo lubię babskie wieczory:-) Udanego wypadu jak coś
Herbata
asinka dadza Ci dozylnie antybiotyk pewnie. nic sie nie martw!
aleksp tez Ci zycze zebys nie doczekala do 6.
marynka no mozna, mozna... dlatego ja mialam w 38 tc robione w tamtej ciazy
noelka super wiesci! jeszcze raz gratki!
anka nie wiem nad czym sie zastanawiasz
dziewczyny jak to nie ma u was zzo? tzn ze rodzicie na zywca?
aleksp tez Ci zycze zebys nie doczekala do 6.
marynka no mozna, mozna... dlatego ja mialam w 38 tc robione w tamtej ciazy
noelka super wiesci! jeszcze raz gratki!
anka nie wiem nad czym sie zastanawiasz
dziewczyny jak to nie ma u was zzo? tzn ze rodzicie na zywca?
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Herbata u mnie nie dają zzo. Ja rodziłam na żywca. Jedynie co dostałam to coś dożylnie na bazie morfiny, co pomogło na dosłownie 5 min.bo już odpływałam z bólu. Od razu skurcze się ruszyły na 120 i do parcia. Jedynie dostałam znieczulenie miejscowe przy zakładaniu 2 szwów, bo lekko pękłam.
Dzięki za uspokojenie, bo już zdążyłam się naczytać w internecie o przypadkach śmiertelnych przy porodzie z tego powodu :-(
Dzięki za uspokojenie, bo już zdążyłam się naczytać w internecie o przypadkach śmiertelnych przy porodzie z tego powodu :-(
Herbata u mnie nie dają zzo. Ja rodziłam na żywca. Jedynie co dostałam to coś dożylnie na bazie morfiny, co pomogło na dosłownie 5 min.bo już odpływałam z bólu. Od razu skurcze się ruszyły na 120 i do parcia. Jedynie dostałam znieczulenie miejscowe przy zakładaniu 2 szwów, bo lekko pękłam.
kochana, na necie zawsze lepiej ,,nastraszyć" czyli profilaktycznie ostrzegać.
Ja jak się naczytałam w grudniu co mogą oznaczać kłucia w brzuchu to wyladowałam w szpitalu. A to była rozrastająca się macica-czyli zupełna norma.Moja gin postukała się w głowę jak jej powiedziałam,że poczytałam na necie że to min odklejanie łożyska.
anka26_x_07
Mama Laury :)
W Niemczech 4-6 tydzien zycia noworodka
reklama
roksaa
Herbata ja rodziłam jak to ujęłaś "na żywca", ale u nas w szpitalu właśnie wszystkie tak rodzą, więc nie jestem wyjątkiem :-)
Lilikasia tak jak Banankowa powiedziała, jak będziesz wychodzić ze szpitala i dostaniesz wypis to tam będzie informacja m.in. jak podawać witaminy i kiedy się zgłosić na badanie do pediatry i ortopedy. Ale to chyba właśnie jak dziecko ma około miesiąca:-)
Lilikasia tak jak Banankowa powiedziała, jak będziesz wychodzić ze szpitala i dostaniesz wypis to tam będzie informacja m.in. jak podawać witaminy i kiedy się zgłosić na badanie do pediatry i ortopedy. Ale to chyba właśnie jak dziecko ma około miesiąca:-)