Kania78
...
Madzia_83 więc sala porodowa jest dwuosobowa oddzielona parawanem a sale poporodowe, dla matki z dzieckiem 4 osobowe - szpital powiatowy. W szpitalu miejskim w miejscowości w której mieszkam jest sala do porodów rodzinnych osobna a za drzwiami są "boksy" dla rodzących - 4 łóżka oddzielone ścianką i parawanem. Sale poporodowe są 3 osobowe.
Onesmile dzięki, że pytasz dajemy radę :-) Dziś mam wizytę i mam nadzieję że wrócę z Niej spokojniejsza i pewna że wszystko pójdzie dobrze:-)
NomiMalone więc tak kapusta przy zapaleniu, zastojach najlepsze lekarstwo a miłość fizyczna jest najlepsza na wywoałnie porodu dla przenoszonych dzieci ale w warunkach domowych a nie szpitalnych hahah :-)
Onesmile dzięki, że pytasz dajemy radę :-) Dziś mam wizytę i mam nadzieję że wrócę z Niej spokojniejsza i pewna że wszystko pójdzie dobrze:-)
NomiMalone więc tak kapusta przy zapaleniu, zastojach najlepsze lekarstwo a miłość fizyczna jest najlepsza na wywoałnie porodu dla przenoszonych dzieci ale w warunkach domowych a nie szpitalnych hahah :-)