reklama
Patrycja2810
Fanka BB :)
Nomi i co położna mówiła? Rozwiała wątpliwości?
Patrycja to super, że wszystko jest dobrze, Ty bardzo chcesz już urodzić? Boszeee sale jednoosobowe, ja o takiej mogę pomarzyć.
Makunia czyli się nie śpieszysz? A raczej Gabi? I dobrze, może do 18 tego wytrwacie w dwupaku :-) Cieszę się że zadowolona z wizyt jesteś :-)
Zuzkon moja Gabi w 35 tyg ważyła 2430 więc spokojnie, bierz te pomiary też z dystansem bo wystarczy zachwianie ręki, przesunięcie o milimetr i pomiary się już nie zgadzają.
Onesmile cieszę się, że u Was wszystko dobrze :-) I trzymam kciuki byście dotarli do 28-mego :-)
Już bym chciała urodzić, po pierwsze już mi ciężko a po drugie boję się rozłąki z Piotrusiem i chce mieć już to za sobą.
Patrycja2810
Patrycja, a gdzie w Poznaniu będziesz rodzić ?
W szpitalu na Lutyckiej
Patrycja2810
Moja mama tam rodziła młodszą siostrę i tego szpitala nie wybiorę. Rodziła siostrę w 35 tygodniu i to ponad 17 godzin, urodziła się z zapaleniem płuc. A po jakimś czasie trafiła do szpitala na zapalenie płuc na 2 miesiące.
Mnie przy badanu nic nie boli.
Mnie przy badanu nic nie boli.
betina79
trytytka możliwe ze nie zdąże bo mam go na 12 dni ale lekarz i tak kazał brac..
makunia jak masz mozliwosc to zrob sobie jeszcze z odbytu bo to ze nie wyszlo z pochwy nie oznacza ze go nie ma.. Bedziesz spokojniejsza
zuzkon moze masz wyjatkowo malo delikatną pania doktor
makunia jak masz mozliwosc to zrob sobie jeszcze z odbytu bo to ze nie wyszlo z pochwy nie oznacza ze go nie ma.. Bedziesz spokojniejsza
zuzkon moze masz wyjatkowo malo delikatną pania doktor
reklama
Ja dziś po wizycie i jestem jakaś taka "rozczarowana"
Miał straszne opóźnienie i później jakby się spieszył. Nigdy mnie nie bolała badanie szyjki, a dziś strasznie.... I pobierał mi na paciorkowca, ale na dwa osobne patyczki. Szyjka trzyma, ale rozwarcie na 2 cm- ale powiedział, że to normalne. Mały główką do dołu. Ale nawet go nie zmierzył z pośpiechu . I co mnie przyłamało, to to, że mam termin na 19, ajego nie ma od 12 do 19. I wizytę mi zrobił na 5.03 i to pewnie będzie moja ostatnia wizyta. Wiem, że to też człowiek i ma prawo do urlopu, ale mi przykro że na mnie trafiło i bez "opieki będę".
Miał straszne opóźnienie i później jakby się spieszył. Nigdy mnie nie bolała badanie szyjki, a dziś strasznie.... I pobierał mi na paciorkowca, ale na dwa osobne patyczki. Szyjka trzyma, ale rozwarcie na 2 cm- ale powiedział, że to normalne. Mały główką do dołu. Ale nawet go nie zmierzył z pośpiechu . I co mnie przyłamało, to to, że mam termin na 19, ajego nie ma od 12 do 19. I wizytę mi zrobił na 5.03 i to pewnie będzie moja ostatnia wizyta. Wiem, że to też człowiek i ma prawo do urlopu, ale mi przykro że na mnie trafiło i bez "opieki będę".