reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

kociatka no racja, racja nie pomyslalam, ale zeby tylko to badanie zlecic. przeciez mogli mi cala morfologie przeleciec...

a co prob laktacyjnych, to moj mezulo sie juz tez dopytuje, kiedy mleko dostanie :sorry:

reklama
Nomi i co położna mówiła? Rozwiała wątpliwości?
Patrycja to super, że wszystko jest dobrze, Ty bardzo chcesz już urodzić? Boszeee sale jednoosobowe, ja o takiej mogę pomarzyć.
Makunia czyli się nie śpieszysz? A raczej Gabi? I dobrze, może do 18 tego wytrwacie w dwupaku :-) Cieszę się że zadowolona z wizyt jesteś :-)
Zuzkon moja Gabi w 35 tyg ważyła 2430 więc spokojnie, bierz te pomiary też z dystansem bo wystarczy zachwianie ręki, przesunięcie o milimetr i pomiary się już nie zgadzają.
Onesmile cieszę się, że u Was wszystko dobrze :-) I trzymam kciuki byście dotarli do 28-mego :-)

Już bym chciała urodzić, po pierwsze już mi ciężko a po drugie boję się rozłąki z Piotrusiem i chce mieć już to za sobą.

Moja mama tam rodziła młodszą siostrę i tego szpitala nie wybiorę. Rodziła siostrę w 35 tygodniu i to ponad 17 godzin, urodziła się z zapaleniem płuc. A po jakimś czasie trafiła do szpitala na zapalenie płuc na 2 miesiące.

Mnie przy badanu nic nie boli. :)

no to chyba kazda z Nas bedzie gdzies indziej, ja akurat wybieram Raszei ze względu na wszelkie opinie w ciagu ostatniego roku wsrod znajomych, no i ...polezałam sobie tam w grudniu wiec nabrałam zaufania:)

trytytka możliwe ze nie zdąże bo mam go na 12 dni ;) ale lekarz i tak kazał brac..
makunia jak masz mozliwosc to zrob sobie jeszcze z odbytu bo to ze nie wyszlo z pochwy nie oznacza ze go nie ma.. Bedziesz spokojniejsza
zuzkon moze masz wyjatkowo malo delikatną pania doktor

reklama
Ja dziś po wizycie i jestem jakaś taka "rozczarowana" :crazy:
Miał straszne opóźnienie i później jakby się spieszył. Nigdy mnie nie bolała badanie szyjki, a dziś strasznie.... I pobierał mi na paciorkowca, ale na dwa osobne patyczki. Szyjka trzyma, ale rozwarcie na 2 cm- ale powiedział, że to normalne. Mały główką do dołu. Ale nawet go nie zmierzył z pośpiechu :no:. I co mnie przyłamało, to to, że mam termin na 19, ajego nie ma od 12 do 19. I wizytę mi zrobił na 5.03 i to pewnie będzie moja ostatnia wizyta. Wiem, że to też człowiek i ma prawo do urlopu, ale mi przykro że na mnie trafiło i bez "opieki będę".

Do góry