reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Deizzi u mnie wszyscy liczyli na chlopca, wiec wiem co czujesz, choc ja akurat liczylam sie z opcja drugiej dziewuchy i bardzo mnie ona cieszy :tak:

makunia fajnie ze z szyjka wszystko dobrze, moglas jednak napomknac o l4... trzeba sie oszczedzac ;-)

Jak jechałam do lekarza to myślałam o tym, że co będzie jak będzie chłopak i że pewnie załamana będę. ale teraz się cieszę bo już wiadomo jak chłopca pielęgnować, dla Antka lepiej no bo brat i problem z pokojem będzie rozwiązany bo będą mieli wspólny chłopięcy a nie mieszany no i cała wyprawka jakby na to nie patrzeć już jest :) Szkoda mi tylko tych sukienek, skarpetek z koronką... :)

reklama
widzisz Noelka nie ma sie o co martwić:laugh2:
Mój mały mężczyzna natomiast wiercił sie strasznie! aż sie nie dało go zbadać. A jeszcze do niedawna pan dr. mówił że to takie spokojne dziecko, a tu wyszło szydło z worka ;)
Zdrowa jest moja rybka, pokazała nam nawet język :D kocham te badania :)
A tu troche zdjęć z dzisiejszej wizyty :) Alexander 05.11.2012.2.jpgAlexander 05.11.2012.jpgAlexander.jpg

widzisz Noelka nie ma sie o co martwić:laugh2:
Mój mały mężczyzna natomiast wiercił sie strasznie! aż sie nie dało go zbadać. A jeszcze do niedawna pan dr. mówił że to takie spokojne dziecko, a tu wyszło szydło z worka ;)
Zdrowa jest moja rybka, pokazała nam nawet język :D kocham te badania :)
A tu troche zdjęć z dzisiejszej wizyty :)Zobacz załącznik 513046Zobacz załącznik 513047Zobacz załącznik 513048

Nasze od początku się wierciło że lekarz mówił że już dawno tak pobudliwego dziecka nie badał. dzisiaj pyta mi się podczas badania na fotelu jak często się rusza i czy regularnie i przykłada rękę do brzucha żeby zobaczyć gdzie jest macica i mówi "o wilku mowa - kopie"

byłam w szoku że n dzień dobry pytał dlaczego dzisiaj bez starszego syna przyszliśmy :) Miłe że go zapamiętał :)

makunia szkoda ze nie zagadałas z tym L4, ale mysle ze na nastepnej wizycie juz nie odpuścisz (akurat przyjda długie ciemne i chlapowate od śniegu wieczory i poranki ;) )
nimitii śliczny portret :)

Nimitii, super maluch :-)
Betina, Deizzi, trochę teraz żałuję, ale jakoś głupio mi było samej domagać się L4, skoro z medycznego punktu widzenia wszystko jest niemal książkowo... nawet hemoglobinę mam piękną, nie ma się do czego przyczepić :-p.
Myślę jeszcze o tym, żeby jakoś z szefem się dogadać co do pracy w domu, ale to tego muszę się odpowiednio przygotować :-D.

Nimitii, super maluch :-)
Betina, Deizzi, trochę teraz żałuję, ale jakoś głupio mi było samej domagać się L4, skoro z medycznego punktu widzenia wszystko jest niemal książkowo... nawet hemoglobinę mam piękną, nie ma się do czego przyczepić :-p.
Myślę jeszcze o tym, żeby jakoś z szefem się dogadać co do pracy w domu, ale to tego muszę się odpowiednio przygotować :-D.

to tak jak u mnie wyniki idealne. Wszystko równiuśko w normie. krew, mocz a już ta glukoza to przed - 75 i po dwóch godzinach też równe - 75 :) tylko ja zwolnienia jeszcze nie potrzebuje bo tylko do szkoły jak już :)

reklama
Do góry